Print

Brochures en folders

In ons digitale tijdperk behoudt drukwerk zijn positie en waarde. Brochures of flyers zijn in veel situaties ideale marketingcommunicatiemiddelen om jouw boodschap over te brengen op je doelgroep op een kosteneffectieve manier. Of je nou je diensten of je productaanbod wilt communiceren, een aanbieding over wilt brengen of je onderscheidend vermogen wilt tonen.

Brochures, folders en flyers zijn niet hetzelfde product en hebben ook een iets ander toepassingsgebied. Een flyer is een enkel vel papier, zonder vouw, met daarop een introductie van een bedrijf, een aanbieding of informatie over een beperkte hoeveelheid producten. Een folder is eigenlijk een gevouwen flyer, is meestal wat groter en leest als een soort boekje. Hierdoor kan je op een folder meer informatie kwijt. Een brochure bevat meerdere pagina's en wordt meestal geniet of op een andere manier gebonden. Een brochure is ideaal voor meer detailinformatie, een luxere uitstraling en een breder aanbod van producten en diensten.

  • Enkele stuks of grote oplage? Wij bieden voor elk project en budget een passende oplossing.
  • Wij drukken zowel offset als digitaal. Gepersonaliseerd drukwerk op basis van digitaal drukken is geen enkel probleem!
  • Omdat wij alles als maatwerk ontwerpen zijn er eigenlijk geen beperkingen, ook niet in speciale afwerkingen achteraf zoals lakken, foliedruk, embossen of (laser)stansen.

Meer informatie over onze drukwerk oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe werkt dat nou, een brochure, flyer of folder bij jullie laten maken?

Naar gelang het budget of het doel is alles mogelijk met een flyer of brochure. Wanneer je een korte introductie van jouw bedrijf of evenement wilt geven dan volstaat wellicht een flyer van 135 grams papier al. Wanneer je jouw volledige assortiment van producten wilt tonen aan jou huidige klanten ga je het niet redden met een simpele flyer en kom je al snel bij een brochure van bijvoorbeeld 170 grams binnenwerk en een omslag van 300 grams mat gelamineerd karton. Omdat voor ons ook het milieu van belang is bieden wij ook verschillen soorten FSC papier aan.

Intake en bepalen eisen.

schetsen en grafische vormgeving.
toevoegen definitieve content.
drukken brochures of folders.
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van een drukwerk ontwikkelingsproces is gemiddeld 3 weken.

Meer informatie over onze drukwerk oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures