update: 14-08-2019

0

Miller Digital

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

Nederland

Olympic horloges
Olympic horloges - Case

Een webshop voor horloges met bijzondere techniek

Onlangs hebben wij voor horlogemerk Olympic, onderdeel van horlogedistributeur PDA Group, een webshop gebouwd met als doel het merk in Nederland te promoten. Het Amsterdamse familiebedrijf is onder andere door Olympic in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de bekendste distributeurs in de horlogebranche. Met een kersverse webshop en onder andere de Paywatch in het assortiment, een horloge waarmee betaald kan worden, wil het merk de bekendheid van Olympic vergroten.

Het merk heeft ruim 150 verkooppunten in Nederland en Belgiƫ, maar wilde daar een online verkooppunt bij dat ook nog eens voor de online promotie van het merk zorgt. Met de webshop wordt het mogelijk om aan de particulieren/consumenten te verkopen maar de online zichtbaarheid zal ook toenemen en bijdragen aan de uitbreiding van de verkooppunten.

Wij hebben gekozen voor het WooCommerce webshopsysteem welke draait op Wordpress. Dankzij de ingebouwde Instagram feed kunnen de bezoekers en klanten alle realtime updates van het Instagramaccount zien op de webshop. Voor de consumenten is het mogelijk bij de bestelling van een horloge een van de 150 verkooppunt te kiezen. Via de webshop is het eenvoudig voor de bezoeker om via gedeelde locatie, plaats of postcode de dichtstbijzijnde shop te vinden. Dit is belangrijk voor de binding met de verkooppunten.

De webshop beschikt over een voorraadkoppeling die zorgt voor een realtime productassortiment. Bij een bestelling weet de klant dus bij welke distributeur het gewenste exemplaar nog in voorraad is, met als voordeel dat er geen nee-verkoop plaatsvindt, omzetten worden misgelopen en klanten ontevreden zijn.

Olympic heeft met de Paywatch, een horloge waarmee het maken van betalingen mogelijk wordt, een uniek product in de verkoop. De webshop is voorzien van een ingebouwde koppeling met de ABN AMRO voor het eenvoudig activeren van de Paywatch, daardoor hoeven klanten niet naar de website van de ABN AMRO en de webshop te verlaten. De webshop beschikt ook over de techniek om klanten die een Paywatch in het winkelmandje hebben liggen een activatietraject in te sturen vooraf aan het afrekenen.

Ook een project dat je met ons zou willen oppakken?

Wij werken graag aan uitdagende en creatieve websites en webshops met een focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Heb je interesse in een van deze diensten? Kom dan eens kennismaken.

  • 10 jaar ervaring in maatwerk online projecten
  • Wij werken voor diverse branches en hebben een aantoonbaar relevant klantenportfolio.
  • Een totaalpakket voor het beste resultaat
  • Wij nemen de eisen qua design, techniek, usability en meer mee in ons plan
  • Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld door onze klanten
  • Het oordeel van onze klanten is natuurlijk het meest waardevol

Laten we anders even bellen of mailen!

Dat gaat toch het snelst, je weet waar je aan toe bent en wij vinden het altijd leuk om mensen verder te helpen met hun vraag.

075 - 616 77 53

stuur een mail

Blijf op de hoogte van alle trends, tips en nieuws

contact