E-commerce
Van gewone webshop naar succesvolle online business

E-commerce 2.0

Om met je webshop op te vallen is niet eenvoudig, laat staan dat je veel omzet draait waarbij ook je marge op orde is. Meer verkeer, betere conversie, marketing kosten binnen budget, of je nu een ondernemer bent die overweegt een webshop te beginnen of een door de wol geverfde e-commerce speler bent, het succesvol draaien van een webshop vereist een goed plan en een solide basis. Wij kunnen je helpen met een nieuwe webshop of het optimaliseren van je bestaande shop.

Een goed begin is het halve werk

Elke branche is anders, elke webshop heeft een andere doelgroep en elke ondernemer heeft een eigen visie op zijn product of dienst. Om hier rekening mee te houden en het optimale resultaat te behalen, werken wij graag volgens een gestructureerd plan. Daarom gaan wij in gesprek met onze klant. Inventariseren wij alle wensen en eisen en leggen daar onze eigen expertise naast. Dan starten we efficiënt en weet iedereen waar hij aan toe is. Wij bouwen en beheren webshops in twee verschillende systemen, WooCommerce en Shopware en zijn vertrouwd met alle voor- en nadelen. Dat helpt jou in de keuze voor het juiste systeem.

beginnen met een e-commerce strategie  
woocommerce

WordPress + webshop = WooCommerce

Een WooCommerce webshop is de ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop in de Wordpress site wil hebben. Van een instapmogelijkheid is WooCommerce inmiddels uitgegroeid naar een volwaardige e-commerce oplossing. Doordat er voor deze webshopfunctionaliteit al veel (gratis) uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar zijn, wordt Woocommerce wereldwijd door miljoenen webshops gebruikt. Door onze expertise kunnen wij binnen de grenzen van WooCommerce grootse resultaten boeken voor onze webshopklanten. En is een gewenste functie niet als plugin beschikbaar? Geen probleem, die maken wij voor jou volledig op maat!

Een webshop met WooCommerce  
shopware_magazijn

Enterprise oplossingen in Shopware

Als één van de eerste specialisten in Nederland bieden wij de mogelijkheid om een webshop te ontwikkelen in het opensourceplatform Shopware. Shopware is in Duitsland al tijden het meest gebruikte platform en wordt wereldwijd ingezet door grote namen zoals M&M’s en L’Oréal. Deze e-commerce oplossing biedt innovatieve marketinginstrumenten en bevat standaard SEO-functies waarvoor je bij andere systemen plugins moet aanschaffen. Shopware heeft een focus op 'Emotional Shopping', met krachtige functies waarbij je de bezoeker meeneemt in het verhaal achter een product. Als marketeer ben je met Shopware in staat om snel content op maat te serveren en zelf tijdelijke pagina's voor campagnes aan te maken. Ook wordt een volwaardige voorraadbeheersfunctionaliteit ingesloten. Hoe compleet wil je het hebben?

een online business met Shopware 6  
koppelingen

Maatwerk koppeling met externe systemen

Hoe efficiënt zou het zijn als systemen gekoppeld kunnen worden aan je webshop? Hoeveel tijd wordt bespaard als je webshop communiceert met het boekhoudpakket, ERP systeem, voorraadbeheer of relatiemanagement? Goed werkende kant-en-klare oplossingen zijn er eigenlijk niet. Voor Miller Digital geen enkel probleem, want wij ontwikkelen dat gewoon zelf. Op maat! Zodat de webshop precies zo wordt geautomatiseerd als jij wenst. Onze developers is geen zee te hoog, geen vraag te gek. Kom eens praten over de mogelijkheden.

breid je webshop uit met onze koppelingen  

Verder kijken dan de webshop zelf

Een succesvolle online business is tegenwoordig breder dan vroeger. Social media speelt een belangrijke rol in het enthousiasmeren van potentiële klanten. Daarnaast zijn de online handelsplekken zoals Ebay, Amazon, Bol.com en Marktplaats voor iedereen toegankelijk. Ook zoekmachines, met hun specifieke regels en eisen, spelen een belangrijke rol in het ontsluiten van je assortiment. En zo weten we nog wel een paar factoren die je, voor een sterke groei, in je visie mee wil nemen. Wij helpen je rekening te houden met de kansen en bedreigingen van het totale online speelveld. Het houdt voor ons niet op bij de realisatie van een mooie en fijn werkende webshop. Pas als die succesvol in de markt staat, binnen jouw marketingbudget, is het doel bereikt.