Spiegelgracht Juweliers
Spiegelgracht Juweliers - Case

vintage horloges verkopen via WooCommerce

Als sinds enkele jaren zijn wij betrokken bij Spiegelgracht Juweliers uit Amsterdam. De vorige website die alweer stamt uit 2013 hebben wij toentertijd niet mogen tekenen maar hebben wij wel gebouwd in ons toen hightech eigen Zend CMS. Nu Spiegelgracht in 2018 de marketing flink wilt gaan opschroeven (misschien heb je de radioreclame, advertentie in de Quote of de reclames in de Pathe bioscopen al gezien?) werden wij weer aan tafel geroepen om te zorgen dat de website hier ook klaar voor was.

Opdrachtgever:

Spiegelgracht Juweliers

Oplevering

Maart 2018

Bekijk de livesite

In de gesprekken met de klant kwam al snel naar voren dat de doelstelling van de nieuwe website anders was dan de vorige. In de vorige website was de sturing alleen maar naar de winkel toe, toen werdt er gedacht dat niemand een horloge van deze prijzen online zou bestellen. Naar aanleiding van enkele zeer succesvolle cases heeft de eigenaar van Spiegelgracht Juweliers ingezien dat het verkopen van topkwaliteit vintage horloges van mooie merken (Rolex, Cartiet, Omega) tegenwoordig ook online kan plaatsvinden.

Om dit in orde te maken hebben wij de nieuwe site direct vanaf het begin getekend met het oog op de conversie en sturing naar de nieuw te bouwen webshop. Aan de WooCommerce webshop hebben wij diverse betaalmogelijkheden toegevoegd, voor ieders wat wils zeg maar.

De nieuwe Wordpress website is direct tweetalig gemaakt, dit omdat de afgelopen jaren is gebleken dat Spiegelgracht Juweliers ook veel klanten uit het buitenland aantrekt welke de nederlandse taal niet spreken. Omdat we deze website zijn begonnen met een gedegen online strategie plan hebben wij de webshop alvast voorbereid voor stappen die later dit jaar ingezet gaan worden. Denk hierbij aan het automatisch versturen van nieuwsbrieven met de recent toegevoegde artikelen. De website bevat ook een functie waarmee bezoekers hun vintage horloge kunnen aanbieden aan Spiegelgracht Juweliers. Mocht je nog een mooie Rolex hebben liggen die je wilt verzilveren naar geld dan kan je het door ons gebouwde formulier hiervoor gebruiken!