marketing
Slimme oplossing voor online groei

Online marketing

Je wilt graag dat mensen jouw bedrijf steeds in gedachten houden, het liefst beter dan die van jouw concurrenten. Maar hoe blijf je bij hen op de radar? Wij helpen bedrijven graag met het opzetten of optimaliseren van hun online marketing campagnes door het slim inzetten van diverse kanalen zoals Adwords, E-mail marketing of Social Media marketing. . Onze online marketing oplossingen zorgen dat jij altijd "top of mind" blijft bij jouw doelgroep.

segment_online_marketing
content_schrijven_website

Meer rendement uit je blog met contentmarketing

Het schrijven van blogartikelen over je diensten, vakgebied en ontwikkelingen in je branche is een goede manier om beter gevonden te worden in Google. Maar het is een hoop werk en het is zonde als je veel tijd steekt in een blogpost die toch niemand leest. Hoe zorg je dan dat je doelgroep in contact komt met de teksten die je schrijft en dat het dan ook nog werk oplevert? Laat ons je helpen met een gecombineerde contentmarketing strategie. Wij beginnen met een strategie waarin we kijken waar je doelgroep behoefte aan heeft, welke kanalen we inzetten om ze te bereiken en wat de frequentie zou moeten zijn. Aan de hand gaan onze tekstschrijvers samen met jou aan de slag bij het maken en verspreiden van de juiste content voor jouw organisatie, zodat het ook bijdraagt aan jouw doelstellingen.

slimme contentmarketing  
adwords_onlinemarketing

Reserveer je plek in Google met Adwords

Voor de meeste internetgebruikers begint hun zoektocht online bijna bij altijd Google . Een nieuwe website komt in de organische resultaten niet snel boven bestaande concurrenten uit. Maar deze plek is wel te behalen door het inzetten van Google Adwords. Deze advertenties verschijnen boven de zoekresultaten en zijn dus een perfecte manier om zichtbaar te zijn. Onze specialisten richten een slimme strategie voor je in zodat je goed zichtbaar bent op jouw zoekwoorden, maar ook de kosten onder controle houdt. Wij maken alles meetbaar, dus je weet precies het resultaat van je investering.

meer verkeer met Google Adwords  
nieuwsbrief_email_marketing

E-mail marketing en leadgeneratie , bewezen effectief!

Diverse onderzoeken wijzen iedere keer weer uit: E-mailmarketing is een van de meest doelgerichte en kosteneffectieve instrumenten voor bedrijven. Het is natuurlijk niet zomaar dat grote online bedrijven steeds meer geld investeren in slimme e-mailmarketing, het is een van de meest rendabele manieren van online marketing. Met behulp van e-mail marketing kan je tegen relatief lage kosten op maat gemaakte en gepersonaliseerde berichten versturen aan potentiƫle en bestaande klanten. Wij kunnen templates ontwikkelen volledig in de huisstijl van je organisatie, en geoptimaliseerd voor weergave op mobiel. E-mail marketing is niet slechts om je bestaande klanten mee te informeren, maar ook om je webshopbezoekers te prikkelen hun bestelling af te ronden, of om leadgeneratie te doen. Met behulp van deze slimme systemen zijn de resultaten van jouw nieuwsbrieven volledig meetbaar, waardoor wij samen met jou steeds blijven schaven aan de effectiviteit van je campagnes.

e-mail marketing en leadgeneratie  
Social Media Marketing

Ongemerkt te vaak op Social Media? Jouw doelgroep ook!

Stiekem zijn we zelfs een beetje verslaafd met zijn allen. Wij zijn gefascineerd door de onbegrensde mogelijkheden van Social Media. Maar wat kan je er zakelijk mee? Een snelle groei aan bekendheid van jouw bedrijf, een tijdelijke actie wat aandacht geven, een belangrijke blogpost pushen? Social media marketing is hiervoor ideaal! Onze specialisten zijn thuis in vrijwel alle kanalen en bepalen de strategie om jouw doelgroep te bereiken. De targetingmogelijkheden van Facebook zijn zeer uitgebreid, waardoor we de juiste mensen kunnen benaderen, maar Instagram of LinkedIn bieden genoeg mogelijkheden.

Social Media marketing