Hospice Beverwijk
Hospice Beverwijk - Case

Warme uitstraling voor Hospice Beverwijk

Voor Hospice Beverwijk hebben wij onlangs een nieuwe website gebouwd. Hospice Beverwijk is onderdeel van de Hospice Group Midden-Kennemerland. De website was verouderd en de stichting was toe aan een online update. Hospice Beverwijk is een stichting die hulp biedt aan mensen die terminaal ziek zijn en zelfstandig wonen. Hospice zet vrijwilligers in die zorg bieden aan de klant. De vrijwilliger houdt de zieke gezelschap en maakt een praatje. Er is ook de mogelijkheid om te verblijven in de Hospice.

Hospice Beverwijk wil de uitstraling van de stichting en de verblijfsplaats doorvoeren op de website. De warmte en de sfeer die het hospice uitstraalt werd namelijk enorm gewaardeerd door de gastbewoners en hun naasten. Na kennismaking en overleg over de wens van Hospice Beverwijk wisten wij aan de slag te gaan met de nieuwe website.

Op de nieuwe website hebben wij kunnen zorgen voor de warme en professionele uitstraling waar de gasten zo op gesteld zijn en die heerst binnen het gasthuis. De website is nu geschikt voor de mobiele weergave en klaar voor toekomstige updates. Hospice werkt alleen met vrijwilligers, ontvangt geen subsidies en moet het dus hebben van donaties. Daarom hebben wij het op verzoek van Hospice Beverwijk eenvoudig gemaakt om via de website te doneren.

Vanuit de website worden de bezoekers nu vriendelijk, maar professioneel richting donaties gestuurd die via iDeal simpel te doen zijn. De nieuwe website biedt diverse contactopties aan voor de bezoekers en de toegankelijkheid is verbeterd. Zorgverleners, gasten en familie profiteren nu van de verbeterde toegang tot informatie.