Hospice Beverwijk
Hospice Beverwijk - Case

Warme uitstraling voor Hospice Beverwijk

Voor Hospice Beverwijk hebben wij onlangs een nieuwe website gebouwd. Hospice Beverwijk is onderdeel van de Hospice Group Midden-Kennemerland. De website was verouderd en de stichting was toe aan een online update. Hospice Beverwijk is een stichting die hulp biedt aan mensen die terminaal ziek zijn en zelfstandig wonen. Hospice zet vrijwilligers in die zorg bieden aan de klant. De vrijwilliger houdt de zieke gezelschap en maakt een praatje. Er is ook de mogelijkheid om te verblijven in de Hospice.

Hospice Beverwijk wil de uitstraling van de stichting en de verblijfsplaats doorvoeren op de website. De warmte en de sfeer die het hospice uitstraalt werd namelijk enorm gewaardeerd door de gastbewoners en hun naasten. Na kennismaking en overleg over de wens van Hospice Beverwijk wisten wij aan de slag te gaan met de nieuwe website.

Op de nieuwe website hebben wij kunnen zorgen voor de warme en professionele uitstraling waar de gasten zo op gesteld zijn en die heerst binnen het gasthuis. De website is nu geschikt voor de mobiele weergave en klaar voor toekomstige updates. Hospice werkt alleen met vrijwilligers, ontvangt geen subsidies en moet het dus hebben van donaties. Daarom hebben wij het op verzoek van Hospice Beverwijk eenvoudig gemaakt om via de website te doneren.

Vanuit de website worden de bezoekers nu vriendelijk, maar professioneel richting donaties gestuurd die via iDeal simpel te doen zijn. De nieuwe website biedt diverse contactopties aan voor de bezoekers en de toegankelijkheid is verbeterd. Zorgverleners, gasten en familie profiteren nu van de verbeterde toegang tot informatie.

Ook een project dat je met ons zou willen oppakken?

Wij werken graag aan uitdagende en creatieve websites en webshops met een focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Heb je interesse in een van deze diensten? Kom dan eens kennismaken.

  • 10 jaar ervaring in maatwerk online projecten
  • Wij werken voor diverse branches en hebben een aantoonbaar relevant klantenportfolio.
  • Een totaalpakket voor het beste resultaat
  • Wij nemen de eisen qua design, techniek, usability en meer mee in ons plan
  • Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld door onze klanten
  • Het oordeel van onze klanten is natuurlijk het meest waardevol

Laten we anders even bellen of mailen!

Dat gaat toch het snelst, je weet waar je aan toe bent en wij vinden het altijd leuk om mensen verder te helpen met hun vraag.

075 - 616 77 53

stuur een mail

Blijf op de hoogte van alle trends, tips en nieuws

Wanneer heb jij een nieuwe site nodig?

Download checklist

contact