Gemeente Zaanstad
Gemeente Zaanstad - Case

Nieuwe vacaturebank voor 't Lokaal

Onlangs hebben wij gewerkt aan een erg leuk project! Initiatiefnemer BVNM, Bedrijven Vereniging Noorderveld-Molletjesveer, is de oprichter van ’t Lokaal en wilde de samenwerking tussen ondernemers, overheid, onderwijs en zorg in het bedrijventerrein Noorderveld-Molletjesveer verbeteren. Hieruit is ’t Lokaal tot stand gekomen. De wens is om via de website verschillende partijen met elkaar in contact te brengen en uit te groeien tot een ware Zaanse stagevacaturebank.

Opdrachtgever:

Gemeente Zaanstad

Oplevering

September 2018

Bekijk de livesite

’t Lokaal had al een website maar was er niet helemaal tevreden mee. De website was niet een werkelijke stagevacaturebank waarbij bedrijven de mogelijkheid hadden om vacatures te plaatsen voor stage zoekenden. Met die reden zijn zij op zoek gegaan naar een internetbureau in de buurt en kwamen bij ons terecht, ook op het terrein Noorderveld-Molletjesveer. Wij vonden het initiatief van ’t Lokaal uiteraard geweldig en een eer om hieraan mee te mogen werken.

Na overleg met ’t Lokaal kwamen we tot de conclusie dat de website voor alle partijen als platform moet gaan dienen om samenwerkingen tot stand te brengen. Werkgevers moeten hun opdrachten kunnen plaatsen en studenten/stage zoekenden moeten daarop kunnen reageren.

Voor de nieuwe website hebben wij gebruik gemaakt van een (Wordpress) template en hebben daarbij extra techniek ingebouwd. Het is nu mogelijk om als bezoeker te filteren in de verschillende studieniveaus VMBO/HAVO/VWO, MBO/HBO, HBO/WO en de geschikte stageplaats te vinden bij het juiste studieniveau. De bedrijfsinformatie wordt nu overzichtelijk en duidelijk weergeven en de mogelijkheid om te solliciteren vanuit een vacature is aanwezig. De nieuwe website beschikt over de juiste technieken en is een goed beginpunt voor de verdere groei van het project en het bedrijventerrein Noorderveld-Molletjesveer.