update: 19-02-2018

0

Miller Digital

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

Nederland

Maatwerk

Strak vormgegeven en goed werkende

Wordpress websites

Jij stelt als ondernemer hoge eisen aan jouw website. Jouw site moet vindbaar zijn in Google maar ook snel geladen worden en vanzelfsprekend ook goed weergegeven worden op tablets en smartphones. De werkelijkheid is dat internet een onmisbaar middel is geworden om te groeien. Een maatwerk design die precies de boodschap uitdraagt die jij wilt en WordPress als gebruiksvriendelijk beheerssysteem maken dit mogelijk.

wp_maatwerk

Maatwerk Wordpress thema voor het beste resultaat

De eisen aan een goede site zijn enorm hoog de laatste tijd. Hij moet niet alleen passen bij jouw ideeën en smaak, maar vooral ook de bezoeker helpen met het vinden van de juiste informatie. Hij moet die bezoeker zoveel mogelijk proberen te sturen naar een contactmoment met jouw organisatie, maar alleen als de bezoeker daar op dat moment klaar voor is. Hij moet snel zijn en goed werken op smartphones enzovoort. Een site die hier allemaal aan voldoet, krijg je niet op basis van een template, die worden juist ontwikkeld voor de grootste gemene deler.

beheren_icoon

Eenvoudig te beheren

Alle nieuwe websites, die wij ontwikkelen, bouwen wij op basis van het Wordpress CMS. Waarom? Omdat Wordpress een ideale combinatie biedt van een gebruiksvriendelijke interface waarmee je zelf je website kunt beheren, maar voor ons een geavanceerd platform biedt om nieuwe functies op te bouwen en waar mogelijk gebruik te maken van goede plugins voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Als je kunt werken in een programma zoals Word, dan kun je ook werken in Wordpress.

Wordpress hosting voor optimale snelheid

Wordpress hosting voor optimale snelheid

Een systeem als Wordpress stelt specifieke eisen aan de hosting om de optimale snelheid eruit te halen. Wij bieden voor Wordpress sinds kort een speciaal geoptimaliseerd hostingpakket, gebaseerd op PHP7. Een beetje technisch verhaal, maar met deze nieuwste versie van de programmeertaal PHP kan je Wordpress website tot 80% sneller worden. Die snelheid wordt door je bezoekers meteen goed gewaardeerd, en een snellere site zorgt ook voor een betere plek in Google.

training_wordpress

Wordpress training, want alle begin is moeilijk

Er komt een hoop kijken bij een nieuwe site en daarbij worden er ook eisen aan jou gesteld. Je wilt immers zelf ook graag tekstuele en afbeeldingsaanpassingen doen aan je site, zodat je het ingewikkelde werk aan ons kan overlaten. Maar een nieuw systeem is altijd even wennen. Gelukkig bieden wij handige trainingen voor Wordpress gebruik. Dat kan 1 op 1 met één van onze specialisten, of in groepsverband. Zo kom je goed beslagen ten ijs. Wij bieden overigens nog veel meer trainingen. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie training, Photoshop training voor het optimaliseren van afbeeldingen, enzovoort.

Heb je nog vragen ?

Wil je meer weten over Wordpress websites, of het een geschikte oplossing is voor jouw project? Neem dan eens contact op, vinden we leuk. Of kom  eens vrijblijvend kennismaken in Wormerveer, dan nemen we alles met je door.

contact