Maatwerk

Strak vormgegeven en goed werkende

Wordpress websites

Jij stelt als ondernemer hoge eisen aan jouw website. Jouw site moet vindbaar zijn in Google maar ook snel geladen worden en vanzelfsprekend ook goed weergegeven worden op tablets en smartphones. De werkelijkheid is dat internet een onmisbaar middel is geworden om te groeien. Een maatwerk design die precies de boodschap uitdraagt die jij wilt en WordPress als gebruiksvriendelijk beheerssysteem maken dit mogelijk.

wp_maatwerk

Maatwerk Wordpress thema voor het beste resultaat

De eisen aan een goede site zijn enorm hoog de laatste tijd. Hij moet niet alleen passen bij jouw ideeën en smaak, maar vooral ook de bezoeker helpen met het vinden van de juiste informatie. Hij moet die bezoeker zoveel mogelijk proberen te sturen naar een contactmoment met jouw organisatie, maar alleen als de bezoeker daar op dat moment klaar voor is. Hij moet snel zijn en goed werken op smartphones enzovoort. Een site die hier allemaal aan voldoet, krijg je niet op basis van een template, die worden juist ontwikkeld voor de grootste gemene deler.

Modern design

Gericht op conversie

Wij helpen onze klanten bij het uitzetten van een online strategie op maat voor hun bedrijf of organisatie. Op basis van deze online strategie bedenken wij welke stappen genomen moeten worden om altijd zichtbaar te zijn bij je doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. Als je dat goed op orde hebt zal jouw online succes snel toenemen. Wij zijn praktisch ingesteld dus heldere doelen, duidelijke stappen en goed meetbare doelen helpen je bij jouw groei. Maak eens een afspraak met één van onze strategen, met meer dan tien jaar praktijkervaring kunnen we je zeker van dienst zijn.

Goed vindbaar voor zoekmachines

Vrijwel iedereen die tegenwoordig zoekt naar iets op internet gebruikt hiervoor de zoekmachine van Google. Logisch ook, want Google zorgt ervoor dat je als gebruiker snel het juiste resultaat voorgeschoteld krijgt. De beste suggesties staan bovenaan en als je erop gaat letten weet Google verrassend vaak precies welke site het meest geschikt is voor jouw vraag. Nu nog zorgen dat jouw website op die topplekken komt als mensen zoeken naar jouw product of dienst.

Miller Digital is een van de bedrijven waar ik van houd. De service en persoonlijke aandacht is helemaal top. niets is teveel gevraagd en bovendien doen zij alles om voor de klant een mooie beleving te creëren.

Altijd responsive

Elke moderne website past zich tegenwoordig aan op basis van het apparaat waar je de site op bekijkt. Logisch ook, want smartphones zijn al goed voor gemiddeld 50% van al het verkeer op een website. Maar voor ons begint het daar pas. Want een smartphone bevat specifieke opties die je op een pc niet hebt, het is zonde om daar geen gebruik van te maken. Een mobiele gebruiker heeft vaak een andere behoefte waar je naartoe kan sturen, en stelt eisen aan de laadtijd van je site.

beheren_icoon

Eenvoudig te beheren

Alle nieuwe websites, die wij ontwikkelen, bouwen wij op basis van het Wordpress CMS. Waarom? Omdat Wordpress een ideale combinatie biedt van een gebruiksvriendelijke interface waarmee je zelf je website kunt beheren, maar voor ons een geavanceerd platform biedt om nieuwe functies op te bouwen en waar mogelijk gebruik te maken van goede plugins voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Als je kunt werken in een programma zoals Word, dan kun je ook werken in Wordpress.

Wordpress hosting voor optimale snelheid

Wordpress hosting voor optimale snelheid

Een systeem als Wordpress stelt specifieke eisen aan de hosting om de optimale snelheid eruit te halen. Wij bieden voor Wordpress sinds kort een speciaal geoptimaliseerd hostingpakket, gebaseerd op PHP7. Een beetje technisch verhaal, maar met deze nieuwste versie van de programmeertaal PHP kan je Wordpress website tot 80% sneller worden. Die snelheid wordt door je bezoekers meteen goed gewaardeerd, en een snellere site zorgt ook voor een betere plek in Google.

training_wordpress

Wordpress training, want alle begin is moeilijk

Er komt een hoop kijken bij een nieuwe site en daarbij worden er ook eisen aan jou gesteld. Je wilt immers zelf ook graag tekstuele en afbeeldingsaanpassingen doen aan je site, zodat je het ingewikkelde werk aan ons kan overlaten. Maar een nieuw systeem is altijd even wennen. Gelukkig bieden wij handige trainingen voor Wordpress gebruik. Dat kan 1 op 1 met één van onze specialisten, of in groepsverband. Zo kom je goed beslagen ten ijs. Wij bieden overigens nog veel meer trainingen. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie training, Photoshop training voor het optimaliseren van afbeeldingen, enzovoort.