Power

Onze snelste hosting voor Wordpress en WooCommerce

Wordpress Power Hosting

De laadtijd van je website of webshop wordt steeds belangrijker bij het krijgen van een goede positie in de grote zoekmachines. Google vind de snelheid erg belangrijk omdat gebleken is dat je bezoekers dat ook vinden. Elke seconde aan extra laadtijd kost gewoon bezoekers en klanten die afhaken. Maar het halen van de juiste snelheid is niet eenvoudig. Je wil natuurlijk ook gewoon een mooie site met grote afbeeldingen en een filmpje. Om die belangen in balans te krijgen hebben wij ons snelste hostingpakket ooit geïntroduceerd, Wordpress Power hosting.

Hoe groot is het verschil?

Het ligt een beetje aan hoe je site in elkaar zit, welke functies we gebruiken en hoe oud de gebruikte technieken zijn, maar gemiddeld genomen gaan we ervan uit dat je site tot twee keer zo snel kan laden. Onderstaande grafiek geeft het verschil aan ter illustratie.

PHP 7 performance WordPress

De specificaties van ons nieuwe pakket:

icon

Wordpress Power Hosting

Bandbreedte
100 Gb
Schijfruimte
10 Gb
Database(s)
5
Mail
PHP 7.2
Pagespeed
Varnish Caching
17,
50
per maand

Waarom is dit pakket sneller dan wat ik had?

Dit pakket maakt gebruik van de nieuwste versie van programmeertaal PHP, in dit geval versie 7.2. In de meeste gevallen kan de site twee keer zo snel laden. Dat scheelt een stuk! Het nieuwe systeem verbruikt minder geheugen en maakt geen gebruik meer van oude technieken die mogelijk onveilig waren in PHP5.

Ben je een bestaande klant?

Dan verrekenen we de meerkosten en ontvang je daarvoor een factuur. Dat is makkelijk en kan je meteen gebruiken maken van je nieuwe snelle hosting.

Kan het nog sneller?

Dat kan, maar dan moeten we handmatig gaan optimaliseren in je code. Heb je interesse daarin, neem dan even contact met ons op. Wij hanteren een schatting van ongeveer 5 uur werk voor het handmatig optimaliseren van je website- of shop.

Blijft alles gewoon werken?

Zeker. Wij testen je site na de upgrade naar PHP7, zodat alles gewoon werkt zoals vroeger, alleen veel sneller. Mocht er toch iets zijn dat anders lijkt te zijn, neem dan even contact op en dan regelen we dat voor je.