websites
Mooi, doeltreffend èn perfect werkend op ieder platform

Grensverleggende websites

Je kent als geen ander jouw eigen bedrijf of organisatie. Maar weet je ook alles van online succes? Hoe jij je website effectief inzet om meer werk binnen te halen? Wij helpen daar graag mee. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij experts in het creëren van websites, die je helpen verder te groeien en hun investering rechtvaardigen. Het ontwikkelen van een goede website begint met een gedegen plan, zodat je weet waar je aan toe bent en het eindresultaat optimaal is.

segment_websites
scrum_overleg3

Beginnen met een gedegen strategie.

Het ontwerpen, bouwen en vullen van een nieuwe site is vaak meer werk dan je zou denken. De afgelopen jaren zijn de eisen aan websites in het algemeen sterk toegenomen en moet je met heel veel zaken rekening houden. Past het design bij je organisatie, zijn alle teksten seo-vriendelijk, is de laadtijd op orde, kan ik eenvoudig de site beheren? De lijst wordt al snel erg lang. Om te zorgen dat je het meeste rendement haalt uit je investering, die meteen een bijdrage levert aan je uitstraling, is een goed plan vereist. Wij beginnen graag een project door samen met jou te brainstormen over je wensen, je eisen, de doelstellingen en alles waar je nog niet over hebt nagedacht.

starten met een online strategie  
Wordpress maatwerk

Wordpress als CMS systeem

Wordpress is wereldwijd het meest gebruikte beheerssysteem (CMS) websites. Omdat Wordpress flexibel, dynamisch, solide en zeer eenvoudig in gebruik is zijn wij al jaren fan. Wij tekenen en ontwikkelen de WordPress thema’s die wij voor onze klanten gebruiken zelf. Hierdoor krijgt iedere klant bij ons een unieke website, die is afgestemd op zijn wensen. Groot voordeel van onze werkwijze is dat de prestaties van onze maatwerk WordPress sites aantoonbaar beter zijn dan bij het gebruik van een bestaand (aangekocht) thema. Wij proberen van Wordpress altijd het uiterste te vragen, met volledige maatwerk functies die precies doen wat jij wilt.

eenvoudig beheer met Wordpress  
tablet_responsive_design

Eenvoudig in gebruik op alle apparaten

De directeur van Google Nederland zei laatst nog: vergeet de desktop. Website bezoekers komen meer en meer via smartphones en tablets. Gemiddeld komt voor onze sites al 50% vanaf een mobiel apparaat. Met de nieuwste technieken voor responsive design kunnen wij ervoor zorgen dat de website zich op een ideale manier aanpast aan de schermgrootte en resolutie van het apparaat. Maar nog belangrijker is het dat de werking van de site wordt geoptimaliseerd voor smartphones en tablets zodat een mobiele gebruiker wel op een volwaardige manier gebruik kan maken van je website. En wij hanteren ook het principe: meten is weten. Daarmee bedoelen we dat we na oplevering gaan kijken of gebruikers echt de informatie kunnen vinden die ze zoeken, of het doel bereiken waar we ze willen hebben.

Responsive design 2.0  
servers_update_bscherming

Veilige en goed onderhouden websites

De populariteit van CMS'en, zoals Wordpress, heeft ook nadelen. Door de grote hoeveelheid gebruikers is Wordpress ook een doel voor hackers geworden. Hackers komen via een mogelijk lek in het systeem zelf en kunnen daar allerlei ongewenste handelingen uitvoeren. Wij ondersteunen onze klanten daarom met onze maandelijkse Wordpressonderhoudsdiensten want een website die niet volledig is geüpdate kan al snel voor problemen zorgen. Wij bieden diverse pakketten waarmee wij onze klanten ontzorgen en het thema, de plugins en het kernsysteem regelmatig bijwerken en backuppen. Wij doen dit zelfs voor sites die we niet zelf gebouwd hebben.

Veilig met wordpress onderhoud  
scrum_muur

Het traject dat bij jouw project past

Elk project is anders en elke klant heeft specifieke wensen. Naar aanleiding daarvan zijn er verschillende manieren om jouw project op te pakken. Mocht vooraf al helemaal duidelijk zijn wat je wilt bereiken met de website, dan zullen wij waarschijnlijk kiezen voor de waterval-methode. Wanneer niet alle eisen van tevoren duidelijk zijn, raden wij vaak aan om dit project met de Scrummethodiek in te vullen. Deze zogenaamde 'Agile' methodiek zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid bij de ontwikkeling. In korte periodes, genaamd sprints, werk je samen met een vast team aan het project, waarin na iedere sprint een bepaald deel van het project wordt opgeleverd. Je hebt rechtstreeks invloed op alle beslissingen en de doorlooptijd is hoog.

Scrum bij Miller Digital