Miller Digital
Een informele club met hightech kennis

Online expertise

Designers, techneuten, marketeers en strategen. Ons team bestaat uit een diverse groep online experts, die zichzelf elke dag weer een stuk verder pushen om nóg meer online succes voor onze klanten te realiseren. Een hechte groep in een informele sfeer en met een 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. Althans, zo zien we onszelf graag, wij hopen dat onze klanten dat ook zo ervaren.

Resultaatgerichte en logische oplossingen.

Wij ontwikkelen moderne websites en webshops met een mooi en inspirerend design. Maar de vormgeving is slechts een stukje van het product. Uiteindelijk is het veel belangrijker dat de site lekker werkt, dat bezoekers de informatie vinden die ze nodig hebben en dat de site bijdraagt aan het resultaat van je bedrijf of organisatie. Dat vereist andere disciplines, die wij de afgelopen tien jaar met zijn allen ontwikkeld en versterkt hebben. Hoe is de snelheid voor de gebruiker, hoe beïnvloed je de positie in Google, hoe haal je het hoogste rendement uit de online marketinginspanningen?

Wij kijken voor onze klanten graag een stap verder naar het totale online speelveld, naar de concurrenten en kansen voor de organisatie. Dat doen we het liefst aan de hand van een strategie, die we hanteren als praktisch stappenplan om dingen te meten en te verbeteren. Want het verkrijgen van online succes begint bij het bouwen van je site, maar is eigenlijk een proces van meten, bijschaven, optimaliseren en herhalen.

millerdigital_team

10 jaar ervaring maar jong van geest

De online wereld verandert zo snel, bijna ieder jaar is de manier waarop wij projecten aanpakken alweer bijgeschaafd aan ontwikkelingen in de markt. Als experts in online succes mengen we de nieuwste technieken en technologieën met ouderwets boerenverstand om onze klanten te helpen. Stap voor stap, met een jong team. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe teamleden om ons te versterken. Ken of ben je zo iemand? Kom gerust eens kennismaken, dat vinden wij altijd leuk.

Het warme bad

Als wij het met onze bestaande klanten over hun samenwerking met ons bedrijf hebben, dan wordt onze samenwerking vaak beschreven als 'een warm bad'. Langdurige relaties zijn wat ons betreft het uitgangspunt van onze samenwerking, daarom is het belangrijk om open en eerlijk te zijn en je mening durven te geven. Niet voor niets zijn een groot deel van onze klanten uit het vroegste begin, tien jaar terug, nog steeds bij ons. Daar zijn we trots op. Wij worden dan ook, gemiddeld genomen, met een 9 beoordeeld op Feedback Company. Ben je ook nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan gerust een kop koffie drinken en kennismaken, dan proef je al snel de sfeer bij ons op kantoor.

Officieel Shopware partner

Miller Digital is officieel Shopware partner. Dat maakt ons een specialist in het implementeren van krachtige en gebruiksvriendelijke webshops op basis van het Shopware e-commerce platform. Onze experts kennen alle details van het systeem en richten het precies in zoals jouw organisatie nodig heeft. Daarnaast hebben wij een directe lijn naar de oorspronkelijke ontwikkelaars in Duitsland, zodat een website op basis van Shopware een waardevaste investering is.

Miller Digital is officieel Shopware partner  

Dit vinden onze klanten

Uit 25 beoordelingen krijgen wij gemiddeld een:
9
Bekijk alle beoordelingen
Altijd klantvriendelijk en professioneel en Miller Digital denkt met je mee.
I-MOR
Zijn duidelijk, helder, en eerlijk zeggen gewoon waar het op staat.
Van eijk's schilderwerken
Top bedrijf, echte professionals, erg prettig om mee samen te werken!
Spiegelgracht Juweliers Amsterdam
Het is fijn en prettig samenwerken met de mensen van Miller Digital. Inmiddels al jaren klant bij ze en ben erg blij met hun kennis en kunde. Ze denken goed met je mee en zijn altijd bereid extra stap...
Francois - Leds Refresh
Miller Digial is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Korte communicatielijnen en de bereikbaarheid is goed.
anonymous
Miller Digital is een van de bedrijven waar ik van houd. De service en persoonlijke aandacht is helemaal top. niets is teveel gevraagd en bovendien doen zij alles om voor de klant een mooie beleving t...
royal diamonds amsterdam
Uitstekende ervaring. Eerlijke feedback en komen hun afspraken na.
anonymous
Hebben mijn website gemaakt op de manier hoe ik het ook voor mij zag. Verhelpen problemen snel als er iets mis is met de site.
KorfbalKids
Professioneel bedrijf met een goede en klantvriendelijke service.
anonymous
Heel goed, leuke mensen en goede kennis van zaken
HVM Horeca bv
Prima samenwerking; zaken worden vlot opgepakt
anonymous
Ok, dit is eerlijk... Super betrouwbaar. Soms te goed voor de klant = niet goed voor jezelf. Wees iets strenger en verhoog je prijzen.
anonymous
Meedenkend, creatief en rap van antwoord cq oplossingsgericht.
Samlex Europe b.v.
Ik laat bij hun wel eens nieuwe concepten (websites) tekenen of tekenen en bouwen in Wordpress. Remco en Marcel vind ik erg goed in hun design skills, ze komen toch iedere keer met iets wat ik helemaa...
anonymous
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Miller Digital. Ze denken goed mee. Dingen worden snel en accuraat opgepakt. Resultaten zijn goed. Ik beveel Miller Digital zeker aan.
Noizezz
Snel en efficiënt . Sterk in adviseren .
Fysiotherapie ‘t Fontainehoff
Mij ervaring met Miller Digital is gewoon goed.
anonymous
Mooi bedrijf, korte lijnen.
Magifa Zaanstad / BMF
MD heeft voor ons een business model canvas ontworpen. Naar alle tevredenheid
Painting Holland Groep
Ik werk ruim een half jaar ontzettend prettig samen met Milller Digital. Het zijn echte vakmensen met kennis van zaken. Ze denken mee, zijn pro-actief, leveren vakwerk en verder is het erg prettig com...
Nicole
Aardige gasten, denken goed mee en leveren knap werk!
Anne van Lust catering
Een fijn bedrijf waarbij de directie ook constructie meedenkt
IMMO BEHEER BV

Maak kennis met het team

Remco Molenaar

Eigenaar / Online strateeg

Wordt blij van bouwen aan online succes.

Rowan Schaap

Wordpress / Shopware developer

Rowan werkt graag pixelperfect aan de projecten die hij ontwikkelt.

Leon Weggelaar

Wordpress developer

Leon is ster in het ontwikkelen van geavanceerde Wordpress functies.

Matthew Brandenburg

Wordpress developer

Matthew is jong van leeftijd maar ervaren als ontwikkelaar en maakt deel uit van onze harde kern.

Ben Heesen

Shopware / Wordpress developer

Met meer dan 30 jaar programmeerervaring is Ben de ideale kandidaat voor het ontwikkelen van complexe functies binnen Shopware en WooCommerce.

Michiel Pappenheim

Online marketeer

Michiel is onze social media specialist en informeert jullie over de innovaties in het vakgebied.

Tom Zwikker

UI/UX designer

Tom krijgt een kick van moderne innovatieve designs en verwerkt die in interactieve prototypes.

Stefan Triep

Hosting Manager

Stefan zorgt ervoor dat alles sites snel en vlekkeloos blijven draaien.