Miller Digital
Official Shopware e-commerce partner

Shopware Partner

Een succesvolle webshop begint bij de basis en dat is de keuze voor het beste e-commerce platform. Als gecertificeerd Shopware Partner weten wij als geen ander hoe belangrijk de klantreis tegenwoordig is met aandacht voor emotie en beleving. Storytelling is de basis voor succesvolle verkopen en als Shopware Partner brengen wij dat verhaal graag voor jou tot leven.

Shopware Partner voor jouw webshop

Miller Digitaal is als Shopware Partner specialist in het realiseren van een webshop op maat met toepassing van het open source e-commerceplatform. Daarmee krijg jij een fantastische webshop, waarin winkelen meer is dan een beleving. Het platform voor webshops maakt in deze tijd echt het onderscheid. Als jij mee wilt gaan met het succes is het aan te raden om voor je webshop ons als Shopware Partner in te schakelen. Neem alvast een voorsprong op je concurrenten.

millerdigital_team

Waarom Miller Digital als Shopware Partner kiezen?

Miller Digital en Shopware vormen de perfecte combinatie om voor jou een webshop te maken die aan al je wensen voldoet. Wij beschikken met ons team over de expertise om als Shopware Partner een webshop op maat te maken. Het e-commerceplatform biedt daar ook allerlei mogelijkheden toe. Bovendien maken innovatieve marketinginstrumenten en SEO features er onderdeel van uit. Wil jij ook een succesvolle Software shop? Neem dan contact op met Miller Digital als official Shopware Partner. Of kom gewoon even langs om eens kennis te maken en je wensen te bespreken.

De kracht van Shopware

Wij zijn niet voor niets Shopware Partner. Dat is omdat wij geloven in de kracht van het succes van het e-commerce platform dat in Duitsland overigens al enorm populair is. De kracht van het platform zit in de aandacht voor de emotie en beleving. Het platform is sterk als het gaat om de opties voor storytelling. Bovendien heb je met een Shopware website uitgebreide mogelijkheden om de klantreis te versterken. Om de emotie met beleving te perfectioneren is er Shopping Worlds. Daarmee raak je de klanten van je webshop pas echt. Het is onder meer mogelijk om je producten sfeer mee te geven. Het spreekt voor zich dat een dergelijke klantervaring een betrokken gevoel oplevert. Zo bereid je jouw klanten ook nog eens voor om straks ambassadeur van je webshop te zijn.

Online shopping Shopware partner

Focus op online business en eenvoudig beheer

Jouw Shopware website biedt alle gelegenheid om je aandacht volledig op je online business te richten. Het beheer van je webshop is heel eenvoudig en er is uiteraard ook sprake van een functionaliteit voor voorraadbeheer. Er zijn allerlei functies beschikbaar om je online verkopen een extra boost te geven. Bijvoorbeeld door voor een campagne een tijdelijke pagina aan te maken en klanten van gepersonaliseerde content te voorzien. Als Shopware Partner maken wij je webshop compleet, zodat jij de focus hebt voor het succesvol maken van je webshop.

Shopware partner klantervaring

Personaliseer simpel de winkelervaring

De winkelervaring van je klanten is simpel te personaliseren door van de functionaliteit Customer Streams gebruik te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf criteria te definiëren om klanten te filteren. Daarna presenteert je Shopware webshop op automatische wijze producten die aansluiten bij de interesses. Customer Streams voorziet eveneens in de optie om een kortingscode toe te passen of een nieuwsbrief te maken. Het personaliseren van de winkelervaring betekent dat de verkopen toenemen.

Dit vinden onze klanten

Uit 25 beoordelingen krijgen wij gemiddeld een:
9
Bekijk alle beoordelingen
Altijd klantvriendelijk en professioneel en Miller Digital denkt met je mee.
I-MOR
Zijn duidelijk, helder, en eerlijk zeggen gewoon waar het op staat.
Van eijk's schilderwerken
Top bedrijf, echte professionals, erg prettig om mee samen te werken!
Spiegelgracht Juweliers Amsterdam
Het is fijn en prettig samenwerken met de mensen van Miller Digital. Inmiddels al jaren klant bij ze en ben erg blij met hun kennis en kunde. Ze denken goed met je mee en zijn altijd bereid extra stap...
Francois - Leds Refresh
Miller Digial is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Korte communicatielijnen en de bereikbaarheid is goed.
anonymous
Miller Digital is een van de bedrijven waar ik van houd. De service en persoonlijke aandacht is helemaal top. niets is teveel gevraagd en bovendien doen zij alles om voor de klant een mooie beleving t...
royal diamonds amsterdam
Uitstekende ervaring. Eerlijke feedback en komen hun afspraken na.
anonymous
Hebben mijn website gemaakt op de manier hoe ik het ook voor mij zag. Verhelpen problemen snel als er iets mis is met de site.
KorfbalKids
Professioneel bedrijf met een goede en klantvriendelijke service.
anonymous
Heel goed, leuke mensen en goede kennis van zaken
HVM Horeca bv
Prima samenwerking; zaken worden vlot opgepakt
anonymous
Ok, dit is eerlijk... Super betrouwbaar. Soms te goed voor de klant = niet goed voor jezelf. Wees iets strenger en verhoog je prijzen.
anonymous
Meedenkend, creatief en rap van antwoord cq oplossingsgericht.
Samlex Europe b.v.
Ik laat bij hun wel eens nieuwe concepten (websites) tekenen of tekenen en bouwen in Wordpress. Remco en Marcel vind ik erg goed in hun design skills, ze komen toch iedere keer met iets wat ik helemaa...
anonymous
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Miller Digital. Ze denken goed mee. Dingen worden snel en accuraat opgepakt. Resultaten zijn goed. Ik beveel Miller Digital zeker aan.
Noizezz
Snel en efficiënt . Sterk in adviseren .
Fysiotherapie ‘t Fontainehoff
Mij ervaring met Miller Digital is gewoon goed.
anonymous
Mooi bedrijf, korte lijnen.
Magifa Zaanstad / BMF
MD heeft voor ons een business model canvas ontworpen. Naar alle tevredenheid
Painting Holland Groep
Ik werk ruim een half jaar ontzettend prettig samen met Milller Digital. Het zijn echte vakmensen met kennis van zaken. Ze denken mee, zijn pro-actief, leveren vakwerk en verder is het erg prettig com...
Nicole
Aardige gasten, denken goed mee en leveren knap werk!
Anne van Lust catering
Een fijn bedrijf waarbij de directie ook constructie meedenkt
IMMO BEHEER BV

Maak kennis met het team

Remco Molenaar

Eigenaar / Online strateeg

Wordt blij van bouwen aan online succes.

Rowan Schaap

Wordpress / Shopware developer

Rowan werkt graag pixelperfect aan de projecten die hij ontwikkelt.

Leon Weggelaar

Wordpress developer

Leon is ster in het ontwikkelen van geavanceerde Wordpress functies.

Matthew Brandenburg

Wordpress developer

Matthew is jong van leeftijd maar ervaren als ontwikkelaar en maakt deel uit van onze harde kern.

Ben Heesen

Shopware / Wordpress developer

Met meer dan 30 jaar programmeerervaring is Ben de ideale kandidaat voor het ontwikkelen van complexe functies binnen Shopware en WooCommerce.

Michiel Pappenheim

Online marketeer

Michiel is onze social media specialist en informeert jullie over de innovaties in het vakgebied.

Tom Zwikker

UI/UX designer

Tom krijgt een kick van moderne innovatieve designs en verwerkt die in interactieve prototypes.

Stefan Triep

Hosting Manager

Stefan zorgt ervoor dat alles sites snel en vlekkeloos blijven draaien.