GB Solutions
GB Solutions - Case

Op de dag van livegang meteen resulaten

Voor Unit4 partner GB Solutions mochten wij de gehele nieuwe huisstijl doortrekken naar hun online uitingen zoals de social kanalen maar vooral de website. In de website is veel maatwerk techniek gebouwd zodat de koppelingen met diverse technologiepartijen waar GB Solutions mee samenwerkt tot stand zijn gekomen.

In dit traject is ervoor gekozen om te beginnen met het Wireframen van de templates. Dit omdat de klant nog niet helemaal helder had welke informatie hij wilde vertellen op zijn nieuwe website. In diverse sessies zijn de keuzes gemaakt en is er gewerkt aan een volledig nieuw design welke aansloot op de recent ontworpen vernieuwde huisstijl.

Omdat GB Solutions zich richt op twee doelgroepen, namelijk accountants- en administratiekantoren en MKB bedrijven, was het een uitdaging voor onze UX designers om deze beide doelgroepen aan te spreken. De website moest duidelijk en persoonlijk worden. Om het persoonlijke aspect naar voren te brengen is gebruik gemaakt van veel eigen foto's en herkenbare, op maat gemaakte illustraties.

In de opbouw van de website hebben wij altijd gebruik gemaakt van helderen navigatie manieren. Zodat de bezoekers van de website snel en makkelijk hun weg moeten vinden zodat de conversie van de website hoog komt te liggen. Elke dienst heeft zijn eigen inschrijfformulieren en is volledig gekoppeld met Unit4 zodat GB Solutions voor een heel groot gedeelte ontzorgd wordt en de investering van deze techniek snel terug kan verdienen.

In het blog kunnen de medewerkers van GB Solutions hun expertise uiten. Dit blog zorgt tevens voor een hoge SEO waarde van de website omdat elke blogitem zijn eigen url krijgt.