DWG
DWG - Case

Overzichtelijke en mobiel vriendelijke website

DWG begeleidt cliënten bij de administratieve en fiscale aspecten van het ondernemen. Het bedrijf staat voor betrokkenheid, kennis en inzet bij haar dienstverlening. Met een overzichtelijke en mobielvriendelijke website kan het hier bezoekers op de juiste wijze mee vooruithelpen.

Sinds 1992 biedt het bekende  administratiekantoor DWG diensten en adviezen aan bij vele kostenbewuste ondernemers. MKB-ondernemers worden hier op een uitstekende manier bij begeleid door DWG. Het legt hierbij de focus op drie verschillende categorieën: fiscaal advies, administratieve dienstverlening en salaris administratieve dienstverlening. De nieuwe maatwerk Wordpress website heeft deze diensten in de menubalk gecategoriseerd, net als het klantenportfolio van DWG.

Voor DWG hebben wij een website ontwikkelt die overzichtelijk ingedeeld is op basis van hun diensten en doelgroepen. Bezoekers worden op diverse plekken naar een contactmoment op de site gestuurd.

De gloednieuwe website van DWG voldoet uiteraard goed voor mobiele bezoekers, is voor ieder gemakkelijk te gebruiken en heeft een frisse uitstraling gekregen. Neem eens een kijkje op de website van DWG om te zien hoe wij voor jou een website kunnen inrichten.