websites
Voor ieder budget een

goede website

Je hebt een website en communiceert hier jouw producten en diensten, maar is het ook een goede website? Miller Digital helpt jou op weg met de ontwikkeling van een goede website die garant staat voor online online succes. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij experts in het creƫren van websites, die je helpen verder te groeien en hun investering rechtvaardigen. Het ontwikkelen van een goede website begint met een gedegen plan, zodat je weet waar je aan toe bent en het eindresultaat optimaal is.

Goede Website
Goede Website Laten Maken

Een goede website begint met een slimme strategie.

De ontwikkeling van een nieuwe site is vaak meer werk dan je denkt. De afgelopen jaren zijn de eisen aan websites sterk toegenomen en moet je met heel veel zaken rekening houden. Denk aan responsive design, inhoud (SEO) en technische vereisten als laadtijd en Structured data.

Om te zorgen dat je het meeste rendement haalt uit je nieuwe website, is het belangrijk dat je keuzes maakt op basis van een strategische visie. Wij beginnen de samenwerking dan ook vaak met een gezamenlijke brainstorm over je wensen, je eisen en de doelstellingen. Door deze aanpak komen we vaak tot heel veel (belangrijke) zaken waar jij vooraf nog niet aan had gedacht.

starten met een online strategie  
Wordpress maatwerk

Maatwerk websites, met Wordpress als basis

Een goede website heeft een goed CMS Systeem. Vandaar dat wij het meest gebruikte CMS ter wereld gebruiken om onze websites in te ontwikkelen, Wordpress. Dit CMS biedt ons de flexibiliteit om solide websites te ontwikkelen die door jou eenvoudig te beheren zijn.

Maatwerk staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij de templates voor onze websites zelf ontwikkelen, waardoor ieder ontwerp uniek is. Een ander belangrijk voordeel is het feit dat onze maatwerk designs aantoonbaar beter presteren dan een aangekocht Wordpress template. Door deze onbegrensde mogelijkheden, profiteer jij van een goede website met volledige maatwerk functies die precies doen wat jij wilt.

Maatwerk Wordpress websites  

Een goede website is meer dan een mooi design

Stefan Triep - Miller Digital

tablet_responsive_design

Een goede website op alle apparaten

Meer dan de helft van het websiteverkeer komt voort uit mobiel verkeer. Vanzelfsprekend leveren wij een goede website op met een responsive design, zodat bezoekers op smartphones en tablets op een volwaardige manier gebruik kunnen maken van je website.

Optimaliseren van de mobiele weergave stopt niet bij oplevering. Vanuit ons principe meten is weten kijken wij ook na oplevering of gebruikers echt de informatie kunnen vinden die ze zoeken, of het doel bereiken waar we ze willen hebben. Zo niet, dan optimaliseren we de (mobiele) website, om jouw doelstellingen te behalen

Responsive design 2.0  
scrum_overleg3

Onze aanpak voor een goede website

Elk project is anders en elke klant heeft specifieke wensen. Naar aanleiding daarvan zijn er verschillende manieren om jouw project op te pakken. Mocht vooraf al helemaal duidelijk zijn wat je wilt bereiken met de website, dan zullen wij waarschijnlijk kiezen voor de waterval-methode.

Wanneer niet alle eisen van tevoren duidelijk zijn, raden wij vaak aan om dit project met de Scrum methodiek in te vullen. Deze zogenaamde 'Agile' methodiek zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid bij de ontwikkeling. In korte periodes, genaamd sprints, werk je samen met een vast team aan het project, waarin na iedere sprint een bepaald deel van het project wordt opgeleverd. Je hebt rechtstreeks invloed op alle beslissingen en de doorlooptijd is snel.

Bekijk onze aanpak