Scrum

Agile websites bouwen is de toekomst

Scrum bij ons

Scrum als projectmanagementmethode is de laatste jaren enorm populair geworden en niet zonder reden. De doorlooptijd van een project is korter, je hebt meer regie over je budget en de kwaliteit van het eindproduct is zeer hoog. Wij worden er zelf ook enthousiast van. Met ons team werken we heel nauw samen met de klant en nemen we beslissingen nemen gelijk als zich een situatie voordoet. Dat houdt een project snel en wendbaar.

Met Scrum kunnen we een beter product leveren in minder tijd. De klant heeft zelf de regie hoe hij zijn budget wil inzetten voor een optimaal eindresultaat.

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot de klassieke manier van bouwen waarin we eerst alles ontwerpen, vervolgens bouwen en daarna vullen en opleveren, werkt scrum in zogeheten 'sprints'. Een sprint duurt bijvoorbeeld 1-2 weken, waarin we een bepaalde hoeveelheid werk uitvoeren. Iedere ochtend hebben we stand-up overleg met het team, waarbij jij als klant aanwezig bent om de werkzaamheden van de dag door te nemen, de prioriteiten te bepalen en eventuele problemen meteen op te lossen. Het is te veel informatie om het volledige proces hier uit te leggen, maar komt gerust eens kennismaken, dan nemen we het in meer detail door en kan je bepalen of scrum een goede oplossing is voor jouw project.