Certificaat

Beveilig je website en bescherm je bezoekers

SSL certificaat

Een SSL certificaat is tegenwoordig de eerste bescherming voor een bezoeker aan de website om te zorgen dat de gegevens die hij invult niet onderschept worden door derden. Het certificaat versleuteld de gegevens tussen de website en de bezoeker, zodat een hacker, indien die de gegevens kan onderscheppen, ze nooit kan lezen want dan zijn ze gecodeerd. Vroeger was dit een luxe optie alleen voor webshops, maar de privacy van alle online gebruikers is tegenwoordig een groot goed.

Binnenkort zal Google via Chrome websites zonder veilige HTTPS-verbinding vanaf juli actief markeren als onveilig . Dat maakt het nog belangrijker om een SSL certificaat te regelen voordat je als 'onveilige website' wordt aangemerkt, want dat kan je potentieel klanten gaan kosten. Websites die een veiligeĀ  https verbinding hebben worden in de adresbalk van Chrome gemarkeerd met een groen slotje en het woord 'Veilig'.

Wij bieden de volgende certificaten:

Sectigo PositiveSSL

type
standaard
(sub)domeinen
1
type validatie
Domein
75,
00
per jaar excl btw

Sectigo Essential SSL Wildcard

type
standaard
(sub)domeinen
onbeperkt
type validatie
Domein
140,
00
per jaar excl. btw

GeoTrust True Business ID + EV

type
standaard
(sub)domeinen
onbeperkt
type validatie
Extended
240,
00
per jaar excl. btw

In principe volstaat voor praktisch alle sites het eerste en meest voordelige SSL certificaat. Hou er rekening mee dat er, bovenop de kosten van het certificaat, 1 uur aan installatie en aanpassingswerk bovenop komt, om de hele site over SSL te laten lopen. Dit zijn eenmalige kosten.

Meer weten?

Heb je vragen over de verschillende soorten SSL's en de mogelijkheden? Bel of mail dan even met Fidel, dat vind ie leuk!