Blog

Regelmatig bloggen zorgt meer verkeer en authoriteit

blogabonnement

Content is de motor van het internet en goede teksten zijn cruciaal om vindbaar te zijn in Google. Bijna al onze relaties zien het nut van het schrijven van content van hoge kwaliteit zeker in, maar tijd is schaars. Daarnaast is niet iedereen in staat om de vakkennis die binnen zijn organisatie beschikbaar is ook interessant en goed leesbaar te verwoorden, zonder de nodige spel- en grammaticale fouten. Wij kunnen je helpen met onze blogabonnementen.

Een goed begin is het halve werk

Wij houden er niet van om overhaast ergens mee te beginnen. Wij werken graag conform een helder plan waarbij we alle aspecten hebben bekeken en besproken. Op die manier garanderen we ook het beste resultaat. daarnaast is het zaak dat we de doelstellingen kunnen doormeten, dat lukt alleen als je van tevoren helder hebt wat je wilt bereiken. In een intake gesprek met onze tekstschrijfster en een strateeg bepalen we de koers, de gewenste zoekwoorden, praten we over de 'tone-of-voice' en meer. Om de ondernemer rust te bieden plannen we de onderwerpen vooruit, zodat jij gewoon door kan met ondernemen.

interactie_rond_merk

Slimme inzet van Social Media

Het schrijven van je blogposts is één ding, maar zorgen dat potentieel geïnteresseerde klanten ook in contact komen met je post is weer een heel ander vakgebied. Naast het vergroten van je organische vindbaarheid in Google loont het om je posts te distribueren en onder de aandacht te brengen via je social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn. Door een slimme tactiek zorgen we ervoor dat steeds meer mensen in contact komen met jouw bedrijf en jouw boodschap wat uiteindelijk ook resulteert in meer omzet. Win-win situatie toch? En wij regelen alles, dus je hebt er geen werk aan.

Hoe werkt jullie blog abonnement?

icon

1. Intake met tekstschrijfster

Wij bespreken de schrijfwijze, de onderwerpen, de planning en meer.

icon

2. Schrijven van je eerste blog

Wij schrijven je blog, presenteren dat aan je en verwerken je feedback.

icon

3. Publicatie en promotie

Wij plaatsen je blog op de site, en publiceren het conform afspraak via je eigen netwerk.

Waarom een blogabonnement?

  • Je eigen ghostwriter die zich verdiept en vastbijt in jouw branche en onderwerpen
  • Jouw tekstschrijfster communiceert op dezelfde manier en toon als jij dat zelf doet
  • Onze kennis van SEO zorgt voor het beste resultaat en rendement uit je blogs
  • Wij ontzorgen ook je social media distributie voor het grootste bereik van je blogposts
  • Wij schakelen snel en kunnen indien vereist ook inhaken op de actualiteit

Laten we samen aan de slag gaan!

Wil je meer weten over onze blogabonnementen? Download dan aan de rechterzijde de brochure over onze abonnementen, de opties en de prijzen. Ben je enthousiast geworden over de voordelen van ons blogabonnement? Neem dan contact met ons op voor een intake gesprek. Of kom eens langs, kan je meteen ons kantoor zien en het team ontmoeten.