Onderhoud

Hou je website veilig en up-to-date

Wordpress onderhoudspakket

Wordpress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Maar door de grote hoeveelheid gebruikers is Wordpress ook een groot doel voor hackers geworden. Hackers komen via lekken in het systeem zelf, in de gebruikte plugins of via de templates waarmee zij toegang kunnen krijgen tot je server en daar bijvoorbeeld spam versturen of je site aanpassen. Met een Wordpress onderhoudspakket kun je de kans hierop zo klein mogelijk maken.

Welk risico loop ik?

  • Delen van je website kunnen aangepast worden, waardoor er bijvoorbeeld links worden toegevoegd naar duistere sites of porno adressen. Ook wordt verkeer naar onzichtbare landingpages op jouw eigen domein gestuurd. Een Wordpress onderhoudspakket kan dit voorkomen.
  • Spammers kunnen via jouw mailserver enorme hoeveelheden (soms wel miljoenen) spammails proberen te versturen. Vaak trekt dan de hostingprovider de stekker uit je hostingpakket als er in korte tijd enorme hoeveelheden mail worden verstuurd, met als gevolg dat je zelf geen mail meer binnenkrijgt en vaak gaat ook je eigen website op zwart.
  • Je gehele website kan vervangen worden door een andere site en je kan zelf buitengesloten worden uit je eigen Wordpress installatie. De nieuwe website die geplaatst is zorgt natuurlijk voor ernstige reputatieschade. Ook kunnen scammers je site gebruiken voor pagina‚Äôs waarmee ze bijvoorbeeld een inlogpagina van de ING bank nabootsen om zodoende achter bankgegevens te komen.

Wij bieden twee Wordpress onderhoudspakketten aan:

icon

Onderhoud excl. complicaties

Maandelijks updaten van Wordpress
Maandelijks updaten van plugins
Maandelijks updaten van thema's
Maandelijkse backup van de site
terugzetten van backup indien vereist
Maandelijks verwijderen van spam
Installatie van plugins op verzoek
reparatie van problemen door updates
17,
50
per maand excl. btw.
icon

Onderhoud incl. complicaties

Maandelijks updaten van Wordpress
Maandelijks updaten van plugins
Maandelijks updaten van thema
Maandelijkse backup van de site
terugzetten van backup indien vereist
Maandelijks verwijderen van spam
Installatie van plugins op verzoek
Reparatie van problemen door updates
35,
00
per maand excl. btw.

Ook voor externe websites

Alle Millerdigital klanten die bij ons hosting afnemen op onze servers zijn verplicht om bij ons ook Wordpress onderhoudspakket af te nemen. Dat doen we niet om onze klanten nog even op extra kosten te jagen, maar Wordpress websites die niet regelmatig geupdate worden zijn een dusdanig groot security risico dat mogelijk de veiligheid van andere klanten op onze servers gevaar loopt. Daarom hosten wij alleen sites die maandelijks onderhoud krijgen. Maar wij doen ook Wordpress onderhoud voor klanten die niet bij ons hosten. Heb je zelf een Wordpress website en zie je de voordelen van regelmatig onderhoud? Neem dan eens contact met ons op.