Marketing

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een complex spel geworden. Google verandert met enige regelmaat de manier waarop ze jouw site een plek in de zoekresultaten toebedelen. Als je de grote lijnen in het oog houdt, dan kan je een stevige basis leggen voor een blijvende ranking. Content is king, maar dat is ook echt zo. Hoe meer relevante content je biedt op je site, des te beter je vindbaarheid.

Maar de techniek van je site moet ook op orde zijn. Hoe is het met de laadtijd, is je code netjes en semantisch opgebouwd, gebruik je oude tags, dat soort zaken telt ook mee voor een goede zoekmachine positie. Een diagram wat een mooi beeld schetst van de verschillende factoren die een rol spelen bij SEO is de zogeheten 'periodic table of SEO success factors'. Dit geeft aan welke elementen een rol spelen bij het bepalen van de organische positie. Wij helpen je met het inventariseren van de pijnpunten in je site en het oplossen hiervan.

  • Zoekmachine optimalisatie heeft een blijvend effect op je organische positie, technische verbeteringen en betere content zullen altijd meewerken voor een betere plek in de organische resultaten.
  • Zoekmachine optimalisatie zorgt vaak voor een groter gebruiksgemak en betere leesbaarheid van de site voor gebruikers.

Meer informatie over onze zoekmachine optimalisatie oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe gaat dat nou in zijn werk, zoekmachine optimalisatie toepassen?

Bij ieder zoekmachine optimalisatie proces gaan we eerst op zoek naar de 'quick wins', dat zijn de aanpassingen die de meeste schade doen aan de SEO positie van de site en die we snel kunnen oplossen. Dit zijn vaak codetechnische aanpassingen waardoor de htmlcode netter opgebouwd en gestructureerd wordt. Vervolgens kijken wij naar het complete spectrum van factoren die een rol spelen bij een goede organische positie om te bepalen welke aanpassingen dan vereist zijn. Als technisch alles op orde is, gaan we kijken naar de kwaliteit van de content in de site. Des te actueler en relevanter de content, des te beter

Analyseren en eisen bepalen

technische aanpassingen verwerken
content onderzoek en optimalisatie
tweaken, analyseren en optimaliseren
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van het inrichten van zoekmachine optimalisatie is gemiddeld 4 weken.

Meer informatie over onze zoekmachine optimalisatie oplossingen?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures