Strategie

Een succesvolle webshop begint bij een goed plan

E-commerce strategie

Hoe haal je het meeste rendement uit je webshop? Waarin moet je investeren, en welke dingen kan je beter nog even laten liggen?Aan de ene kant is het speelveld steeds complexer geworden, maar aan de andere kant is steeds meer technologie beschikbaar. Succes kan je afdwingen vinden wij, door een helder plan te volgen waarin niet alleen de strategie voor je shop staat, maar ook het grotere speelveld met social media, zoekmachines, marktplaatsen en meer wordt meegenomen.

icon

1. Strategie gesprek

Wij nemen in een meeting bij ons op kantoor jouw visie door en stellen kritische vragen, die we gebruiken als basis voor je strategie.

icon

2. Interne analyse

Onze strategen gaan met jouw input aan de slag, analyseren het gesprek en zetten de lijnen uit om jouw doelen te bereiken.

icon

3. Opleveren strategieplan

Je komt nogmaals naar kantoor waar we ons plan presenteren, alles doorlopen met je en de concrete vervolgstappen kunnen bespreken.

Hoe kunnen wij je helpen bij meer groei en online succes?

Al meer dan tien jaar helpen wij organisaties en ondernemers met het maken van de volgende stap in hun online succes. Van webshop naar online business, of van informatiewebsite naar online dienstverlening. Ons team bestaat uit zowel designers, developers, strategen en marketeers, zodat we onze klanten een totaalvisie kunnen bieden op hun probleem. Maar wij zijn wel praktisch ingesteld. Geen bla bla, maar een duidelijk plan met heldere doelen. Je krijgt van ons een uitgebreid document waarmee je gelijk aan de slag kan. Meer weten? Kom eens langs voor een kennismaking!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag het ons!

contact