Portfolio

CINQ Een dubbele doelgroep aanspreken met 1 site?

CINQ acteert op het vlak van ICT’ers detacheren, niet heel spannend natuurlijk in de basis maar bij CINQ is dit anders. Omdat CINQ technologie in hun DNA heeft zitten en streng screent op hun werknemers, dit moest beter worden uitgestraald. Omdat CINQ de laatste jaren steeds meer landelijk zichtbaar wordt binnen hoogwaardige IT projecten, met name binnen de financiële sector, MKB en overheid werd Miller Digital ingeschakeld voor de nieuwe website die de combinatie moest worden van strak en simpel met veel beeld wat de sfeer van CINQ intern laat zien.

Nadat in het begintraject uitvoerig is gesproken over het inzetten van een standaard aangekocht template is er hier vrij snel vanaf gezien omdat de wensen van CINQ niet geheel waren door te voeren in een template die wij dan in Wordpress zouden gaan bouwen. CINQ wilde met de nieuwe website een duidelijke boodschap vertellen over het nieuwe CINQ maar dan wel aan twee doelgroepen namelijk; potentiële klanten en potentiële collega’s. Door te werken met een duidelijke navigatie en veel sturende links in de website hebben wij geprobeerd om een ieder die op de website komt snel daar te brengen waar hij wilt zijn. Op veel plekken in de site komt naar voren wat CINQ voor de opdrachtgevers kan betekenen, in deze teksten is ook geprobeerd om duidelijk naar voren te laten komen wat je dus kan verwachten wanneer je via CINQ gaat werken bij een opdrachtgever. De tekstschrijver had een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat de teksten door beide doelgroepen gelezen kon worden.

Duidelijke call to actions op elke pagina voor de twee doelgroepen

Met veel beeldmateriaal die op de juiste manier wordt geserveerd in de site proberen wij een kijkje te geven binnen de muren van CINQ. Dit weer om aan de ene kant de potentiele collega’s te enthousiasmeren maar ook de andere doelgroep, de potentiele opdrachtgevers een beeld te geven van CINQ.
Met de volledig op maat gemaakte eventkalender laat CINQ zien dat zij ook zorgen dat de bij CINQ aangesloten collega’s altijd hun kennis op orde hebben en hier volledig in worden ondersteund door hun werkgever. De eventkalender heeft een functie die ervoor zorgt dat deze automatisch op basis van de datum de komende events toont en de events welke in het verleden liggen niet meer kiesbaar tonen.

Meer weten over dit project?

Of over een eigen project dat je overweegt te starten? Neem dan contact op met Fidel Lopes:

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures