Strategie

Meer succes online begint met een goed plan

Online strategie

Bijna elke ondernemer of organisatie heeft tegenwoordig een website, maar voor sommigen doet de website eigenlijk niks, terwijl anderen hun bedrijf snel zien groeien vanuit hun website. Waar ligt dat aan? De tijd van visitekaartjes websites is echt voorbij, als jij de ambitie hebt om meer nieuwe klanten en omzet binnen te halen met je site, is een goed plan een vereiste. Wij helpen je bij het ontwikkelen en uitwerken van je online strategie in een plan, waarmee je je groei kan versnellen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

icon

1. Strategie gesprek

Wij nemen je case helemaal door, stellen kritische vragen en bepalen je doelen, ambities en tijdspad.

icon

2. Interne analyse

Onze strategen gaan met jouw input aan de slag, analyseren het gesprek en zetten de lijnen uit om jouw doelen te bereiken.

icon

3. Opleveren strategieplan

Je komt nogmaals naar ons kantoor waarin we ons plan presenteren, met je doorlopen en de concrete stappen verder kunnen bespreken.

Waar houden we zoal rekening mee?

Het ontwikkelen van een online strategie zorgt ervoor dat je de juiste beslissingen kunt nemen, gebaseerd op jouw doelstellingen en de behoeftes van je klant. Wij verwerken bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  • Het belang van een goede vindbaarheid in Google. Voor de één een must, voor de ander niet noodzakelijk
  • De behoeftes van je klant, en het herkennen van je doelgroepen. Als jij je klantreis in kaart hebt, kun je ook veel preciezer de juiste informatie bieden.
  • Het beschikbare budget. Want uiteindelijk kunnen we wel van alles bedenken, maar je moet het wel kunnen financieren.
  • De kwaliteit van de beschikbare content. Moeten we een externe tekstschrijver inschakelen, of wellicht een fotograaf?
  • Hoe nuttig is social media voor jouw organisatie? En op welke manier moeten we dat dan inzetten?
  • Welke vormen van online marketing zijn nodig en welke budgetten moeten daar dan beschikbaar voor komen. Welk rendement mag je dan verwachten?
  • Hoe kan conversie-optimalisatie helpen om van de bezoekers op je site ook leads te maken die je kunt benaderen?

Heb je interesse in een online strategie, of heb je nog vragen die je wil stellen? Neem dan even contact met ons op, dan lopen we alles met je door. Of kom eens langs, dan kun je meteen ons kantoor zien en het team ontmoeten.