Sonorous
Sonorous - Case

Sonorous - stijlvolle audiovisuele meubels

Sonorous is één van de snelst groeiende en grootste fabrikant van audio en video meubels in Europa. De visie is simpel: het produceren van hoge kwaliteit, stijlvol en tijdloze audio en video meubelen vervaardigd met vakmanschap en realistische prijzen. De Nederlandse tak van Sonorous wilde zichzelf beter profileren dan de internationale website dus klopte bij Miller Digital aan voor een volledig nieuwe website gebaseerd op de moderne styling van de producten.

Luxueuze foto’s en grote ruimtelijke blokken

In de wireframesessies die voorafgaand aan de tekenfase van dit project zijn geweest is duidelijk besproken en onderzocht waar de bezoekers van de website naar op zoek zijn en wat zij op welke plek in de site verwachten. Nadat de wireframes volledig klaar lagen zijn onze vormgevers zich gaan buigen over de stijl van de website. De website van Sonorous moest modern en luxe worden. Door gebruik te maken van luxueuze foto’s en grote ruimtelijke blokken hebben wij geprobeerd om de luxe uitstraling van de Sonorous meubels door te laten lopen in de website. De website moet met zijn luxe uitstraling het gevoel geven dat jij een Sonorous meubel MOET hebben omdat jij deze lifestyle wilte ervaren. Omdat dit puur een website is die je enthousiast moet maken en moet informeren over de producten van Sonorous is veel met beeldmateriaal gewerkt en kan je veel informatie vinden over de specifieke modellen op de verschillende productpagina’s.

“Past mijn soundbar” tool van Sonorous

Wanneer je niet precies weet of jouw huidige geluidssysteem past in een tvkast van Sonorous kan je met de volledig op maat gemaakte “past mijn soundbar” tool van Sonorous dit berekenen. Je vult de afmetingen van jouw soundbar in en de tool rekent op basis van het gekozen kastje uit of deze combinatie gaat werken. Wanneer de gewenste combinatie werkt kan er via de website heel simpel een offerte aangevraagd worden voor de gekozen producten welke vervolgens opgehaald of afgeleverd kunnen worden.

Google zoekresultaten zal verhogen

Omdat Sonorous in Nederland goed gevonden wilt worden is er gekozen om een blog in de website te bouwen waarin de klant zijn verhalen kan plaatsen die door Google goed worden opgepikt wat de ranking in de Google zoekresultaten zal verhogen. Door een samenwerking met één van onze contentpartners zullen er elke maand diverse nieuwe blogposts geplaatst worden.

Wij hebben in deze website de tool Hotjar ingebouwd welke onze nuttige informatie geeft over de trajecten die bezoekers op de website van Sonorous afleggen wanneer deze bijvoorbeeld op de website terecht zijn gekomen door de volledig ingerichte Adwords campagne. Deze informatie is van cruciaal belang voor het blijven verbeteren van deze website zodat de gestelde doelstelling van deze klant gehaald kan worden. Wij doen er in ieder geval ons best voor!