Portfolio

Bizznizz Partners Niet een geijkte accountancy website

Een accountant die anders wil zijn dan de rest en dit ook is. Deze accountant heeft ook een website nodig die net wat anders is dan de geijkte, tikje "saaie", wit met blauwe sites die in deze branche gebruikelijk zijn. Samen met Miller Digital heeft BizznizzPartners hun website vernieuwd.

De vorige website werd gedateerd en begon daarnaast technisch steeds meer problemen te geven. Hierdoor is ervoor gekozen om een volledig nieuwe site te maken in het Wordpress CMS. De vorige website van BizznizzPartners is enkele jaren geleden niet getekend maar wel gebouwd door Miller Digital. Deze website was ook al anders dan normaal door een eigenzinnige styling maar was hierdoor ook niet altijd conversie verhogend. In de structuur van de nieuwe website is er door de user experience experts van Miller Digital goed gelet op het feit dat de bezoeker snel zijn weg moet kunnen vinden in de site. Dit zorgt voor een verhoogde conversie naar contactaanvragen voor BizznizzPartners. In de conceptfase is goed gekeken naar de website die op dat moment online stond, dit omdat de klant over de styling van de website op dat moment nog redelijk te spreken was. Met enkele kleine verbeterpunten hebben wij geprobeerd om het gevoel en de sfeer van de oude website door te trekken naar de nieuwe -vele malen beter converterende- website.

Met iconen krijgt de website een speels karakter

De website van BizznizzPartners doet niet direct denken aan een website van een accountantskantoor. Door de eigen stijl was het belangrijk dat op een duidelijke manier de diensten altijd onder de aandacht van de bezoeker werd gebracht. Dit hebben wij gedaan door op de homepage de diensten een duidelijke plek te geven en in het menu deze direct aanklikbaar te maken. Omdat de experts van BizznizzPartners veel kennis hebben over de veranderingen in de markt hebben wij ervoor gekozen om een blog in de website op te nemen. Met dit blog kunnen de medewerkers van BizznizzPartners de website bezoekers op de hoogte houden van nieuws op het accountancyvlak. Dit blog heeft tevens een positief effect op de vindbaarheid van de website. Doordat Google ziet dat er vaak nieuwe content en hiermee nieuwe pagina's worden toegevoegd aan de site, zal de site beloond worden met een hogere plek in de Google zoekmachine.

Om de website bezoekers een kleine blik achter de deur van BizznizzPartners te geven is er tevens gekozen om een zogenaamd "smoelenboek" in de website te bouwen. Met dit smoelenboek krijgt elke naam ook een gezicht en een persoonlijke pagina welke ervoor zorgt dat de medewerkers van BizznizzPartners een kort verhaaltje kunnen vertellen over hun loopbaan en expertises. Dit zorgt ervoor dat de websitebezoekers direct kunnen zien of de experts van BizznizzPartners bij hen passen.

Meer weten over dit project?

Of over een eigen project dat je overweegt te starten? Neem dan contact op met Fidel Lopes:

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures