Internet

Websites voor starters

Als startende ondernemer wil je graag een aansprekende en moderne website, maar wel tegen een scherp tarief want je budget is beperkt. Miller Digital biedt hiervoor verschillende oplossingen, speciaal ontwikkeld voor starters.

Er zijn verschillende opties bij het ontwikkelen van een starterswebsite. Wil je evengoed een maatwerk vormgeving? Dan ontwikkelen we een eenvoudige maatwerk site in ons systeem. Heb je meer behoefte aan functionaliteit dan vormgeving? Wij richten een Wordpress template voor je in op basis van jouw wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden, gebaseerd op nette code en met complete mogelijkheden, maar tegen een schappelijke prijs.

  • Volledig op maat zorgt voor een uitstraling die naar je eigen smaak is en die je door kan zetten in onze drukwerk startset, speciaal voor starters.
  • Nette en moderne code zorgt voor goede weergave in verschillende browsers en goede vindbaarheid in Google.
  • Voorbereid op de toekomst als je kiest voor een cms systeem, zoals Wordpress.

Meer informatie over onze oplossingen voor starters?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Proces

Hoe gaat dat nou precies, zo'n starters website bouwen?

Als starter heb je duizend-en-één ideeën en dat wil je graag overbrengen je potentiële klanten en andere relaties. De middelen die je hebt als starter zijn vaak beperkt, je kunt iedere euro maar 1 keer uitgeven. Daarom begint iedere starterswebsite bij ons met een intake gesprek om te bepalen waar de prioriteiten liggen. Je moet ten slotte keuzes maken, wat kan je nu betalen en wat kan later bijgebouwd worden? Als dat helder is, loopt het proces vergelijkbaar met dat van een gewone site. Wij schetsen, designen en schaven totdat het ontwerp goed is (indien er geen sprake is van een aangekocht template). Ondertussen heeft de klant alle vereiste foto's, afbeeldingen en andere content verzameld en kan dat na het slicen en programmeren in de site verwerkt worden. Na het programmeren moet de website natuurlijk zo goed mogelijk getest worden en zo snel mogelijk in de lucht!

Intake, analyse en bepalen prioriteiten
Grafisch en UI/UX design indien nodig
Slicen, programmeren of wordpress integratie
Testen en opleveren
Hoe lang duurt zoiets?

De doorlooptijd van een starterswebsite is gemiddeld 3 weken.

Meer informatie over onze oplossingen voor starters?
Bel naar 075 - 616 77 53 of mail naar info@millerdigital.nl

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures