Shopware

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Shopware

Webshop met Shopware

De e-commerce markt is de afgelopen jaren sterk veranderd, waarbij de focus steeds vaker ligt op het creëren van beleving en emotie . Magento verdwijnt uit beeld voor veel ondernemers na de overname door Adobe. In diezelfde lijn is Shopware als e-commerce platform snel gegroeid in populariteit want de mogelijkheden rondom storytelling en het versterken van de klantreis zijn standaard veel uitgebreider dan bij andere e-commerce platforms.

shopware webshop

Op een intuïtieve manier je webshop beheren

Met Shopware kun jij jezelf volledig richten op het runnen van je online business. De beheersomgeving is volledig geoptimaliseerd om jouw dagelijkse werk te vergemakkelijken en tijd te besparen. Shopware is gebaseerd op de nieuwste technologie en maakt gebruik van een systeem dat continu wordt verbeterd en geüpdate met innovatieve nieuwe functies. Op die manier kan jij zelf met je shop aan de slag zonder al te veel tussenkomst zonder ons als webbouwer.

emotie shopware worlds

Ontwerp zelf geavanceerde landingspagina's met veel emotie

Shopping Worlds biedt je de mogelijkheid om een gewone webshop te veranderen in een ervaring met meer emotie, waarmee jij je klanten op een andere manier kunt raken. Als exclusieve functie van Shopware kun je meer sfeer en emotie meegeven aan je producten en je klanten meer binden aan jouw merk. Je kan gebruik maken van handige templates voor landingspagina's die je invult met foto's, video's en interactieve elementen waarbij je gelijk producten kan kopen. Programmeerkennis is niet nodig, dus je kunt zelf aan de slag.

gepersonaliseerde_shopware

Een gepersonaliseerde winkelervaring

Met de nieuwe functie 'Customer Streams' kun je je webshop eenvoudig personaliseren voor een klant. Je kunt bestaande klanten filteren op allerlei criteria die je zelf definieert. Vervolgens kan je ze volautomatisch producten presenteren, die precies passen bij hun interesses. Of het nu een nieuwsbrief, kortingscode of specifieke content op een landingspagina is, met de customer streams kun jij jouw klanten voorzien van informatie, gebaseerd op hun interesses en behoeften.

Shopware stelt ons in staat om onze klanten veel meer regie te geven over hun webshop, met krachtige online marketingtools, die volledig zijn geïntegreerd in het platform.

Remco Molenaar

Shopware webshop voordelen

  • Shopware heeft krachtige beheersfuncties en marketingtools 'out-of-the-box', dus je hoeft minder kostbaar maatwerk te laten bouwen
  • De opensource technologie zorgt dat je nieuwe en gebruiksvriendelijke uitbreidingen zelf kan laten ontwikkelen
  • Duizenden plugins zijn gratis of tegen beperkte kosten beschikbaar waarmee je de functionaliteit verder kan uitbreiden
  • Een vangnet bij vragen of problemen door snelle en vriendelijke email support vanuit het Duitse hoofdkantoor
  • Inclusief krachtige Shopware ERP oplossing met voorraadbeheer bij een Shopware Professional licentie

Wil je meer weten over Shopware, of het een geschikte oplossing is voor jouw project? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken, dan nemen we alles met je door.