strippenkaart

Een strippenkaart voor je website of shop

Strippenkaart

Wil je regelmatig doorontwikkelen en optimaliseren aan je website tegen een scherper uurtarief en zonder inschatting vooraf? Als je niet helemaal tevreden bent met je huidige website of shop, of een briljant idee hebt over het verbeteren van je online aanwezigheid dan kan je dat tegenwoordig regelen met de Miller Digital strippenkaart!

Een frisse blik op online innovatie

Wij houden niet van hopen papierwerk en ingewikkelde contracten. Onze nummer één prioriteit is onze klanten helpen met het opzetten en verbeteren van hun online aanwezigheid. Daarom is er nu de Miller strippenkaart. Een eenmalige overeenkomst voor 10 programmeeruren met 10% korting zonder andere verplichtingen om alleen te focussen op het verbeteren van jouw site of shop.

Bepaal zelf

Een hele website bouwen is een groot project wat lang kan duren. Ben je niet helemaal tevreden met je huidige website? Wij kunnen met kleine veranderingen je gedateerde site of shop naar een nieuw niveau tillen. De strippenkaart is de perfecte tussenoplossing. Wij maken geen inschatting, jij vertelt ons wat je gedaan wilt hebben en wij verwerken dat gelijk voor je tot de strippenkaart vol is. Daarna bepalen we of je een nieuwe wilt afnemen.

Hoe werkt de strippenkaart?

icon

1. Intake

We bespreken je wensen en eisen. Samen kijken we wat passende oplossingen kunnen zijn.

icon

2. Aan de slag

Wij gaan meteen aan de slag met je ideeën en verbeteren de site of shop.

icon

3. Testen en publiceren

We testen nieuwe functionaliteiten of bekijken nieuwe opmaak en publiceren deze wanneer ze naar wens zijn.

Waarom een strippenkaart?

  • 10 programmeeruren met 10% korting
  • Nieuwe functionaliteiten toevoegen aan je site of shop
  • Styling aanpassen
  • Nieuwe pagina's toevoegen die mogelijkheden met zich meebrengen
  • Website up to date houden
  • Geen ingewikkelde inschattingen

Laten we samen aan de slag gaan!

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van de strippenkaart? Neem dan contact met ons op voor een intake gesprek.