Social Media

stap voor stap naar meer volgers èn likes

Social Media marketing

Iedereen zit op Facebook en iedereen is ook een expert, althans dat vindt men vaak zelf. Instagram, LinkedIn, Pinterest, opties genoeg om je merk en jouw bedrijf zichtbaar te maken voor een groter publiek. Maar het kost ook een hoop tijd en vaak zijn de uitingen die je doet niet voldoende effectief, creëren niet het juiste bereik waardoor je grotendeels tegen vrienden en familie zit te praten. Wil je écht met social media aan de gang? Kom dan eens praten met een specialist.

zichtbaarheid_vergroten

Vergroot je zichtbaarheid

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf of organisatie goed zichtbaar is bij jouw doelgroep? Met een slim plan zorgen we dat jij meer naamsbekendheid en zichtbaarheid krijgt, specifiek bij de mensen die je graag wilt bereiken. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste kanalen, adviseren over het benodigde budget en meten het resultaat van jouw uitingen door, om te bepalen of we op de goede weg zitten.

interactie_rond_merk

Meer interactie rond je merk

Jij bent de afgelopen tijd druk geweest met het uitbouwen van je merk en bent op zoek naar manieren om jouw verhaal te delen met de wereld. Je wilt dat je klanten zich echt hechten en dat nieuwe klanten een goed beeld krijgen van jouw organisatie. Wij helpen je bij het behalen van groei van verkeer en een stijging van de interacties die jouw klanten en mensen uit je doelgroep hebben met je merk.

conversie_social_media

Meer conversie via Social Media

Of je nu een webshop hebt of zakelijk dienstverlener bent, iedereen wil eigenlijk meer conversie. Meer verkoop van producten of meer klanten die informatie over je dienstenpakket willen hebben. Maar hoe behaal je dat? Voor een webshop gelden heel andere methodes dan bij een b2b organisatie. Wij helpen je bij het behalen van meer conversie en het maximaliseren van je leadgeneratie.