Adwords

meer omzet en verkeer op de juiste zoekwoorden

Google Adwords

Elke website wil een nummer 1 positie in Google hebben op de zoekwoorden die belangrijk zijn. Het behalen van een degelijke positie in de organische resultaten is een hoop werk en kan lang duren, maar met behulp van Google Adwords kan je met een betaalde advertentie je plek reserveren voor de zoekwoorden die voor jou van belang zijn. Een specialist zorgt ervoor dat je zo min mogelijk betaald voor je plek, en het resultaat het grootst is.

Hoe werkt het?

icon

1. Intake gesprek en analyse website

In een gesprek nemen we je wensen en behoeften door, bekijken we de website waar we naar toe verwijzen en bespreken we het budget.

icon

2. Zoekwoorden onderzoek en opstellen plan

Wij bepalen de juiste zoekwoorden om mee te starten, zoeken passende synoniemen en schrijven een plan voor de campagne.

icon

3. optimaliseren landingspagina's (indien vereist)

Indien nodig passen we de landingspagina's aan of richten we nieuwe pagina's in. Een goede landingspagina zorgt voor een betere kwaliteitsscore en conversie.

icon

4. Inrichten campagne, aanmaken advertenties en instellen zoektermen

Wij starten met het inrichten van het account, stellen het juiste budget beschikbaar en starten de campagnes.

icon

5. Maandelijks rapporteren, analyseren en optimaliseren

Elke maand ontvang je een rapport van de resultaten aan de hand van de gemaakte afspraken. Wij analyseren voortdurend de resultaten en schaven aan de campagnes, de gekozen zoekwoorden en het budget.

Hoe lang loopt een Adwords traject?

Een Adwords traject loopt bij ons minimaal 3 maanden. Dat komt omdat het meeste werk in het begin van het traject gedaan wordt, namelijk de analyse en het inrichten van het account. Het optimaliseren en bijschaven is op de langere termijn minder werk. Daarnaast hebben we een week of zes nog om onze draai te vinden in de specifieke set zoekwoorden die horen bij jouw traject. Wil je meer informatie over wat Google Adwords voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op, dan lichten we alles voor je toe.