E-mail

meer omzet uit nieuwe èn bestaande klanten

E-mail marketing

E-mail marketing is al jaren een van de meest gebruikte online marketingtools. En terecht, want e-mail marketing is relatief goedkoop ten opzichte van bijvoorbeeld Google Adwords en Social Media marketing. Het effectief inzetten van e-mail marketing begint met een goed plan. Wat zijn je doelen, welke tools gaan we inzetten, hoe past de website in dit plaatje en welk budget heb je beschikbaar?

Hoe verloopt zo'n proces?

icon

1. Intake gesprek

Wij nemen jouw ideeën door, bespreken de wensen en doel en leggen daar onze visie en ervaring tegenaan. We brainstormen over het juiste systeem, de stijl, en het budget.

icon

2. Opstellen plan

In een helder plan met duidelijke stappen zetten we de lijnen uit naar de toekomst. Hoe vaak, welke mailing, wat willen we meten, enzovoorts. Dit dient als basis voor het verdere proces.

icon

3. Ontwerpen mailtemplates en inrichten account

Wij ontwikkelen op basis van de huisstijl de verschillende mailtemplates die nodig zijn binnen ons plan, richten het account in zodat we kunnen starten met de campagnes.

icon

4. Training indien nodig

Wij zijn niet alleen een technologiepartner maar begeleiden onze klanten bij iedere stap. Daarom is training uiteraard ook beschikbaar indien je delen zelf wilt beheren.

icon

5. Analyseren en optimaliseren

Wij analyseren de resultaten van de campagnes met behulp van tools en passen de campagne aan en schaven aan de content en timing voor een optimaal resultaat. Iedere paar maanden komen we weer bij elkaar voor een vervolgafspraak.

mailchimp_builder

E-mail marketing met Mailchimp

Wij gebruiken Mailchimp als basis voor e-mail marketing. Mailchimp is 's werelds meest gebruikte e-mail marketing platform en niet zonder reden, want de gebruiksvriendelijkheid is ongeëvenaard. Of je nu je producten online wilt verkopen, belangrijk nieuws aan de wereld wilt laten weten of een vertaal wil vertellen, de Campaign Builder van Mailchimp maakt het eenvoudig om campagnes te maken die precies passen bij je boodschap.

mailchimp_smartphone

Je e-mail ook perfect op de smartphone

De tijd van de gewone pc is over, lang leve de smartphone. Maar het perfect tonen van nieuwsbrieven die er goec uitzien en werken op je smartphone vereist een bepaalde handigheid en kennis. Bij het inrichten van jouw campagnes zorgen wij voor de perfecte leesbaarheid van je mails op elk apparaat.

inzichten_mailchimp

Duidelijke inzichten om mee te optimaliseren

Meten is weten, zeker online. Wij richten je e-mail marketing account zo in dat we de juiste rapportages uit het systeem kunnen uitlezen, analyseren en vervolgens bijschaven voor het beste rendement. Wij pakken hierbij graag ook het doormeten van zaken op de website aan, zodat je een compleet beeld hebt van wat de ontvanger van je e-mail vervolgens op je site gaat doen.

leadgeneratie

Leadgeneratie voor het aantrekken van zakelijke klanten

Veel organisaties en bedrijven hebben kennis in huis die nuttig is voor potentiële klanten. Je kunt natuurlijk deze informatie gratis aanbieden in bijvoorbeeld blog artikelen, wat goed is voor je vindbaarheid in Google. Maar waarom zou je voor de echt interessante dingen niet iets terugvragen van mensen? Leadgeneratie zorgt ervoor dat jij mensen prikkelt met een stuk kennis dat jij biedt. Om die informatie te ontvangen hoeven ze slechts hun contactgegevens achter te laten, waardoor jij meteen een warme lead hebt om te benaderen. Steeds vaker worden wij gevraagd om hierin te ondersteunen.

email_marketing_mailchimp

Marketing Automation met ActiveCampaign

Marketing Automation zorgt ervoor dat je klanten of prospects een geautomatiseerde mail of serie met mails stuurt, afhankelijk van een bepaalde actie of tijdstip. Als je bijvoorbeeld mensen wilt uitnodigen voor een servicebeurt voor hun auto op een bepaald tijdstip, of mensen een serie met mails wil sturen naar aanleiding van een bezoek of een actie op je website, dan is Marketing Automation een ideale tool. Je kunt hiermee op basis van slimme regels bepalen welke handelingen er gedaan moeten worden, en op welk moment.

Interesse in meer uitleg over de mogelijkheden?

Kom dan eens kennismaken met onze specialisten. Een gesprek kost niets, je krijgt prima koffie en als je weggaat heb je een veel beter beeld van de mogelijkheden die e-mail marketing en marketing automation voor je kunnen betekenen.