2018
Dit was 2018

Het jaar van Miller Digital

Zo sta je op een nieuwjaarsborrel, twee keer met je ogen knipperen en het jaar is alweer om! 2018 is voorbij gevlogen. Om niet te vergeten welke mooie projecten we hebben gemaakt afgelopen jaar blikken we graag met jullie terug. Hieronder vind je een overzicht van een aantal hoogtepunten uit 2018.

SEO positie verbeteren? Fidel vertelt het bij de Rabobank

Fidel gaf in januari bij de Rabobank Zaanstreek een presentatie over hoe je jouw SEO positie kan verbeteren en daardoor hoger in Google getoond wordt. De aanwezige ondernemers waren enthousiast om zelf hiermee aan de slag te gaan of om met hun webbouwer hiervoor te gaan zitten. Het was een mooie meeting, ook voor ons!

Meer weten over SEO  

Oplevering nieuwe website Noizezz

Leverancier en fabrikant van geluiddempende oordopjes was vorig jaar toe aan een nieuwe website. Zij wilden een WordPress webshop (WooCommerce) die oogt als een informatiesite en wij kregen de taak om dit in orde te maken.

Miller Digital neemt Site by Site over

Begin 2018 hadden wij groot nieuws. Na weken van overleggen en intern het e.e.a. op orde maken kunnen wij eindelijk bekend maken dat Miller Digital doorgroeit door de overname van internetbureau Site By Site uit Hoofddorp. Alle klanten van Site by Site hebben we benaderd en kennis laten maken met onze manier van werken.

Lees meer over de overname  

GS webshop gaat voor Shopware

Voor Gebrosales uit Wormerveer ontwikkelden we een geavanceerde webshop op basis van Shopware 5 . Het uitgangspunt bij dit project was het koppelen van de webshop met de reeds bestaande ICT infrastructuur. Dit hield in dat wij in samenwerking met de Unit4 consultant die betrokken was bij dit project een maatwerk koppeling tot stand hebben gebracht waardoor de shop grotendeels aangestuurd wordt van het Unit4 ERP systeem.

Nieuwe webshop voor Spiegelgracht Juweliers

Als sinds enkele jaren zijn wij betrokken bij Spiegelgracht Juweliers uit Amsterdam. Nu Spiegelgracht in 2018 de marketing flink wilt gaan opschroeven (misschien heb je de radioreclame, advertentie in de Quote of de reclames in de Pathé bioscopen al gezien?) werden wij weer aan tafel geroepen om te zorgen dat de website hier ook klaar voor was.

Bekijk het project  

Shopware community day in Duitsland

In mei waren Rowan en Remco op de shopware community day in Duitsland om te kijken welke nieuwe ontwikkelingen er zijn bij dit geavanceerde webshop pakket.
Lees op ons blog de coole dingen die we gehoord hebben!

Lees hier verder  

Eerst Masterclass over SEO

Het is voor veel ondernemers augustus een rustigere tijd. Een mooie gelegenheid om je kennisniveau bij te spijkeren dachten wij. Al maanden speelde wij met het idee om onze kennis te gaan delen! In augustus was de eerste keer en gaf Fidel een uitgebreide presentatie over SEO.

Lees meer over SEO  

Nieuwe webshop voor Hildam witgoed specialist

Onlangs hebben wij een nieuwe webshop gebouwd voor Hildam. De witgoedspecialist wilde zich herpositioneren en een verandering van naam en huisstijl. Wij hebben de nieuwe stijl doorgevoerd op de nieuwe webshop en onder andere een Google Adwords campagne gevoerd voor meer online aanvragen!

Oktober, de maand van de conversie

Als afsluiting van onze conversiemaand geeft Remco momenteel de workshop "Meer omzet uit je zakelijke website halen". Hou onze website en sociale kanalen in de gaten voor de volgende workshop. Waar zouden jullie graag een workshop over willen zien volgende keer? Let us know!

Lees meer over conversie optimalisatie  

Miller Digital lanceert nieuwe vacaturebank voor 't Lokaal

Onlangs hebben wij gewerkt aan een erg leuk project! Initiatiefnemer BVNM, Bedrijven Vereniging Noorderveld-Molletjesveer, is de oprichter van ’t Lokaal en wilde de samenwerking tussen ondernemers, overheid, onderwijs en zorg in het bedrijventerrein Noorderveld-Molletjesveer verbeteren. Hieruit is ’t Lokaal tot stand gekomen. De wens is om via de website verschillende partijen met elkaar in contact te brengen en uit te groeien tot een ware Zaanse stagevacaturebank.

Bekijk het project  

Sun & Steaks at Stefan's

Lekker in het zonnetje de week met z'n allen afsluiten bij Stefan in de tuin met een BBQ! Wie wordt er niet blij van hamburgers, worstjes en kip van de BBQ :) Bij wie volgend jaar?

Nieuwe website Hospice Beverwijk

Voor Hospice Beverwijk hebben wij een nieuwe website mogen bouwen. Op de nieuwe website hebben wij de warme uitstraling die bij Hospice Beverwijk hoort kunnen meegeven. De website is nu voorzien van meer contactopties en de mogelijkheid om als bezoeker eenvoudig te doneren via iDeal.

Nieuwe website Automotive Trade Center

Voor Automotive Trade Center, een online handelsplatform voor autohandelaren en zijtak van VWE Automotive, hebben wij onlangs een nieuwe website gebouwd. De website vertoont alle auto’s die Automotive Trade Center verhandelt en dat zijn er momenteel maar liefst 33.391! De website is meertalig omdat er wordt gericht op de Europese markt. Via het blog wordt contentmarketing gevoerd om de internationale vindbaarheid te verbeteren. Via de FAQ en de livechat-functie krijgen bezoekers en handelaren antwoorden op veelgestelde vragen en kunnen zij direct het gesprek aangaan met Automotive Trade Center.

Bekijk het project  

Opfrisbeurt Roel vd Stoel

Nadat wij een paar jaar terug de vorige website van Roel van der Stoel GWW mochten bouwen werden wij nu weer uitgenodigd om een opzet te maken voor een website die helemaal voldoet aan de nieuwste eisen die dit bedrijf stelde! Het is gelukt om aan deze allemaal te voldoen!

Bekijk het project  

Online je rijles plannen

E&R opleidingen is een rijopleider met zowel diensten voor particulieren als bedrijven. Zij waren toe aan een nieuwe website die past bij een totaaloplosser. De website heeft een nieuwe vormgeving en E&R heeft nu zelf de site in beheer kunnen nemen. Ook zijn de online marketingdiensten nu goed bij te houden door ingebouwde meetoplossingen en scripts!

Bekijk het project  

Muzikaal 2019 in!

Onlangs hebben wij (weer) een nieuwe website mogen bouwen voor het Veenkoloniaal Symfonie Orkest, een trouwe klant van ons (al bijna 10 jaar!). De nieuwe website is rijk vormgegeven, biedt de ruimte voor veel content met de focus op social sharing en SEO-waarde. Het brede Nederlandse en Duitse publiek van het orkest kan nu alle ontwikkelingen op de voet volgen via de nieuwe professionele, meertalige website.

millerdigital_team

Op naar 2019!

Al met al was 2018 een hectisch en enerverend jaar waarin we mooie projecten hebben gebouwd, geweldige inspirerende klanten hebben mogen verwelkomen en nieuwe collega's erbij hebben gekregen. Wij hebben onze positie als specialist in Wordpress, WooCommerce en Shopware scherper neergezet en die strategie zetten we in het nieuwe jaar verder door. Onze masterclasses werden positief ontvangen en wij zullen daar in 2019 zeker mee doorgaan om ons netwerk en onze klanten te ondersteunen als kennispartner op het gebied van online marketing. Wij waren uiteraard nergens gekomen zonder het vertrouwen en de samenwerking met onze klanten en relaties en willen iedereen bedanken hiervoor! Tot ziens in 2019 en wij zijn benieuwd wat dat jaar weer voor moois gaat brengen.