maatwerk

API koppelingen, maatwerk integraties, plugins op maat

Maatwerk voor webshops

De kern van een webshop bestaat tegenwoordig bijna altijd uit een (opensource) e-commerce platform dat standaard een heleboel functionaliteit biedt. Maar bijna net zo vaak zijn maatwerkkoppelingen nodig voor het uitbreiden van de functionaliteit. Denk hierbij aan koppelingen met voorraadbeheersystemen, ERP systemen, boekhoudpakketten voor automatische facturatie en nog veel meer.

koppeling_api

API koppelingen voor diverse systemen

Praktisch elk extern systeem biedt tegenwoordig een API aan om data uit te wisselen met dat systeem. Als je bijvoorbeeld het klantenbeoordelingssysteem van Feedback Company gebruikt, kun je via de API de teksten van de beoordeling, je gemiddelde score en meer uit hun systeem halen om dat te tonen in je website. Wij koppelen diverse systemen op basis van een beschikbare API aan Wordpress, WooCommerce of Shopware. Heb je zelf een koppeling die gebouwd moet worden? Neem dan contact met ons op.

wordpress_login

Maatwerk plugins voor Wordpress

Voor opensource systemen zoals Wordpress zijn grote hoeveelheden plugins beschikbaar waarmee je de functies van het systeem verder uitbreidt. Maar die plugins zijn vaak van wisselende kwaliteit, en het gebeurt ook geregeld dat het nét niet werkt zoals jij zou willen. Wij ontwikkelen plugins op maat voor Wordpress en WooCommerce die wel stabiel draaien, niet kapot gaan bij updates en geen veiligheidsrisico's opleveren voor je site.

Zelf een concrete koppeling nodig?

Onze developers zijn specialisten in Wordpress, WooCommerce en Shopware en kunnen praktisch alles realiseren. Wil je meer weten het laten ontwikkelen van een maatwerk koppeling? Neem dan eens contact met ons op, dan nemen we de opties met je door.