Roel van der Stoel
Roel van der Stoel - Case

Mooie projecten verdienen een strakke site

Roel van der Stoel is een aannemings- en transportbedrijf met een lange geschiedenis. Het bedrijf is gespecialiseerd in de grond-, wegen- en waterbouw. Vanwege de vele projecten die lopen vond het bedrijf het interessant via de website meerdere projecten te gaan delen met de bezoekers.

Roel van der Stoel biedt vele diensten aan. Van het plaatsen van onderwaterbeton tot complete bouwkuipen, het aannemingsbedrijf heeft er een professionele oplossing voor. De oude website was gedateerd en was toe aan vernieuwing. Met de nieuwe website wilde het bedrijf een beter inzicht geven in de brede bekwaamheid. De verschillende diensten worden op de website ondersteund door teksten en bieden potentiële klanten inzicht in hun aanbod. De lopende en de afgeronde projecten worden met afbeeldingen en/of video’s toegevoegd aan de website en zijn voor de bezoekers eenvoudig bereikbaar via de menubalk.

De nieuwe website is op maat ontworpen en is voorzien van diverse moderne animaties en interacties. De website biedt de mogelijkheid om afbeeldingen en video’s toe te voegen. Op de website is zichtbaar waar het bedrijf in gespecialiseerd is en over welke certificaten zij beschikken.

Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in een functie bij Roel van der Stoel is het mogelijk om via het menu de vacatures te bekijken die er openstaan. Vanaf de website kan er onmiddellijk contact opgenomen worden met het kantoor via de optie voor het versturen van een e-mail of het plegen van een telefoongesprek.