update: 14-08-2019

0

Miller Digital

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

Nederland

Roel van der Stoel
Roel van der Stoel - Case

Mooie projecten verdienen een strakke site

Roel van der Stoel is een aannemings- en transportbedrijf met een lange geschiedenis. Het bedrijf is gespecialiseerd in de grond-, wegen- en waterbouw. Vanwege de vele projecten die lopen vond het bedrijf het interessant via de website meerdere projecten te gaan delen met de bezoekers.

Roel van der Stoel biedt vele diensten aan. Van het plaatsen van onderwaterbeton tot complete bouwkuipen, het aannemingsbedrijf heeft er een professionele oplossing voor. De oude website was gedateerd en was toe aan vernieuwing. Met de nieuwe website wilde het bedrijf een beter inzicht geven in de brede bekwaamheid. De verschillende diensten worden op de website ondersteund door teksten en bieden potentiële klanten inzicht in hun aanbod. De lopende en de afgeronde projecten worden met afbeeldingen en/of video’s toegevoegd aan de website en zijn voor de bezoekers eenvoudig bereikbaar via de menubalk.

De nieuwe website is op maat ontworpen en is voorzien van diverse moderne animaties en interacties. De website biedt de mogelijkheid om afbeeldingen en video’s toe te voegen. Op de website is zichtbaar waar het bedrijf in gespecialiseerd is en over welke certificaten zij beschikken.

Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in een functie bij Roel van der Stoel is het mogelijk om via het menu de vacatures te bekijken die er openstaan. Vanaf de website kan er onmiddellijk contact opgenomen worden met het kantoor via de optie voor het versturen van een e-mail of het plegen van een telefoongesprek.

Ook een project dat je met ons zou willen oppakken?

Wij werken graag aan uitdagende en creatieve websites en webshops met een focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Heb je interesse in een van deze diensten? Kom dan eens kennismaken.

  • 10 jaar ervaring in maatwerk online projecten
  • Wij werken voor diverse branches en hebben een aantoonbaar relevant klantenportfolio.
  • Een totaalpakket voor het beste resultaat
  • Wij nemen de eisen qua design, techniek, usability en meer mee in ons plan
  • Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld door onze klanten
  • Het oordeel van onze klanten is natuurlijk het meest waardevol

Laten we anders even bellen of mailen!

Dat gaat toch het snelst, je weet waar je aan toe bent en wij vinden het altijd leuk om mensen verder te helpen met hun vraag.

075 - 616 77 53

stuur een mail

Blijf op de hoogte van alle trends, tips en nieuws

contact