update: 14-08-2019

0

Miller Digital

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

Nederland

Netprofiler
Netprofiler - Case

Een goed converterende website voor Netprofiler

Een van de best scorende digital analytics bureaus van Nederland, volgens toonaangevend blad Emerce, had al jaren dezelfde website. De oude website volstond niet meer omdat deze niet correspondeerde met het bedrijf wat er hedendaags stond. Miller Digital heeft in een intensieve samenwerking met Netprofiler hun nieuwe website ontwikkeld.

Toen de voormalige website van Netprofiler werd ontwikkeld was Netprofiler nog niet het bedrijf wat zij tegenwoordig zijn. Inmiddels is Netprofiler uitgegroeid tot een online marketing bureau met ruim 30 data driven online marketeers en is de ploeg en het klantenportfolio nog steeds groeiende. Omdat Netprofiler begin 2016 een hernieuwde propositie heeft vormgegeven werd er ook besloten dat de website volledig op de schop moest. Toen Miller Digital betrokken werdt in het project lagen de eerste wireframes al klaar, wij hebben deze doorgelicht en aanpast op basis van onze visie. Gezamelijk met Netprofiler zijn de definitieve wireframes vastgesteld en kon er vervolgens begonnen worden met het vormgeven van de website.

Één van de doelstellingen was om het paars uit het logo subtiel op verschillende plekken terug te laten komen, wanneer wij kijken naar de definitieve versie is dit zeker gelukt. Knoppen, overlays en dividers zorgen voor deze subtiele paarse touch. Daarnaast moest de website zorgen voor meer conversie vanuit de website. Omdat er verschillende tools zoals Google tag manager zijn ingebouwd kan Netprofiler de conversie nu veel beter analyseren. Doordat de tekeningen in Invision zijn gepresenteerd konden alle stakeholders digitaal feedback leveren hierop. Na het afronden van de tekenfase hebben wij de tekeningen omgezet naar responsive HTML code en dit ingebouwd in het Wordpress CMS.

Ook een project dat je met ons zou willen oppakken?

Wij werken graag aan uitdagende en creatieve websites en webshops met een focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Heb je interesse in een van deze diensten? Kom dan eens kennismaken.

  • 10 jaar ervaring in maatwerk online projecten
  • Wij werken voor diverse branches en hebben een aantoonbaar relevant klantenportfolio.
  • Een totaalpakket voor het beste resultaat
  • Wij nemen de eisen qua design, techniek, usability en meer mee in ons plan
  • Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld door onze klanten
  • Het oordeel van onze klanten is natuurlijk het meest waardevol

Laten we anders even bellen of mailen!

Dat gaat toch het snelst, je weet waar je aan toe bent en wij vinden het altijd leuk om mensen verder te helpen met hun vraag.

075 - 616 77 53

stuur een mail

Blijf op de hoogte van alle trends, tips en nieuws

contact