Kidsreizen
Kidsreizen - Case

Kidsreizen, de website voor reizen met kinderen

KIDSreizen is gespecialiseerd in het samenstellen van reizen specifiek gemaakt voor reizen met kinderen. De oude website was voornamelijk informatief en had weinig beleving. Tevens bood de website niet de mogelijkheid om direct een reis te boeken. In een paar maanden tijd hebben wij een complete maatwerk Wordpress website opgeleverd die het mogelijk maakt om makkelijk en direct een reis te boeken.

De wens van de klant was om een kleurrijke website te maken zonder dat het te kinderachtig zou worden. Onze vormgevers en user experience medewerkers zijn hier in geslaagd door de juiste balans te vinden tussen kleur, witruimte en passende illustraties. Door de handgemaakte landkaarten en passende reisfoto's geeft de site extra beleving voor de bezoeker. De klant krijgt een indruk hoe de reis verloopt en wat er zoal te zien is.

Op de website wordt er onderscheid gemaakt tussen rondreizen en bouwstenen. De klant krijgt door de bouwstenen de mogelijkheid om extra excursies en andere bezienswaardigheid bij te boeken. Door het geavanceerde filtertechniek kan de gebruiker per thema, leeftijd en land zijn ideale bestemming kiezen en uitbreiden. De ingewikkelde infrastructuur aan de achterkant bij een boeking maakte het voor onze ontwikkelaars een uitdagend project waar zij hun tanden in konden zetten.