update: 14-08-2019

0

Miller Digital

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

Nederland

Kidsreizen
Kidsreizen - Case

Kidsreizen, de website voor reizen met kinderen

KIDSreizen is gespecialiseerd in het samenstellen van reizen specifiek gemaakt voor reizen met kinderen. De oude website was voornamelijk informatief en had weinig beleving. Tevens bood de website niet de mogelijkheid om direct een reis te boeken. In een paar maanden tijd hebben wij een complete maatwerk Wordpress website opgeleverd die het mogelijk maakt om makkelijk en direct een reis te boeken.

De wens van de klant was om een kleurrijke website te maken zonder dat het te kinderachtig zou worden. Onze vormgevers en user experience medewerkers zijn hier in geslaagd door de juiste balans te vinden tussen kleur, witruimte en passende illustraties. Door de handgemaakte landkaarten en passende reisfoto's geeft de site extra beleving voor de bezoeker. De klant krijgt een indruk hoe de reis verloopt en wat er zoal te zien is.

Op de website wordt er onderscheid gemaakt tussen rondreizen en bouwstenen. De klant krijgt door de bouwstenen de mogelijkheid om extra excursies en andere bezienswaardigheid bij te boeken. Door het geavanceerde filtertechniek kan de gebruiker per thema, leeftijd en land zijn ideale bestemming kiezen en uitbreiden. De ingewikkelde infrastructuur aan de achterkant bij een boeking maakte het voor onze ontwikkelaars een uitdagend project waar zij hun tanden in konden zetten.

Ook een project dat je met ons zou willen oppakken?

Wij werken graag aan uitdagende en creatieve websites en webshops met een focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Heb je interesse in een van deze diensten? Kom dan eens kennismaken.

  • 10 jaar ervaring in maatwerk online projecten
  • Wij werken voor diverse branches en hebben een aantoonbaar relevant klantenportfolio.
  • Een totaalpakket voor het beste resultaat
  • Wij nemen de eisen qua design, techniek, usability en meer mee in ons plan
  • Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld door onze klanten
  • Het oordeel van onze klanten is natuurlijk het meest waardevol

Laten we anders even bellen of mailen!

Dat gaat toch het snelst, je weet waar je aan toe bent en wij vinden het altijd leuk om mensen verder te helpen met hun vraag.

075 - 616 77 53

stuur een mail

Blijf op de hoogte van alle trends, tips en nieuws

contact