E&R Opleidingen
E&R Opleidingen - Case

Eenvoudig een opleiding boeken via de website

E&R opleidingen is een rijopleider in de regio Nieuwegein-Utrecht-Amersfoort en is al meer dan 10 jaar een erkende aanbieder van rijopleidingen en cursussen. Door de enorme groei van het bedrijf was het tijd voor een nieuwe uitstraling en positionering. Deze verandering wilde E&R doorvoeren ook online doorvoeren en koos dus voor een geheel nieuwe website.

E&R opleidingen is een complete rijopleider met 4 vestigingen in het land. De organisatie biedt onder andere cursussen en opleidingen aan voor zowel particulieren en zakelijke klanten. Bij E&R opleidingen staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal en dat willen zij ook graag via de nieuwe website uitstralen. Het doel van de website is het verbeteren van informatievoorziening voor de diverse doelgroepen en het vergemakkelijken van het bestelproces van een cursus of opleiding.

Na overleg met onze designers en developers kwamen wij met E&R tot de conclusie om op de website de informatie voor bezoekers en klanten te verbeteren met enkele technische verbeteringen. Een ander punt was dat de uitstraling van de nieuwe site professioneler moest. Het bedrijf wilde zichzelf meer als de ‘totaaloplosser’ in de branche gaan positioneren, geheel terecht gezien het complete aanbod en de positie waar het bedrijf inmiddels naartoe is gegroeid.

Wij hebben ervoor gezorgd dat E&R de website nu zelf kan beheren en eenvoudig aanpassingen kan maken. De rijopleider heeft nu de optie om zelf diverse groepen opleidingen aan te maken. Het is per opleiding mogelijk verschillende opties voor het boeken van lessen in te stellen. Dat wil zeggen dat het online inplannen van lessen bij E&R, ANWB en externe beroepsopleidingen mogelijk is via de website van E&R. Erg handig voor de klant bij het boeken van een opleiding/cursus!

De nieuwe website heeft een professionaliseringsslag ondergaan en heeft eindelijk de juiste uitstraling die hoort bij een ‘totaaloplosser’. Met de toevoegingen van deze opties is het nu eenvoudiger om bezoekers sturing te geven en meer conversie te halen uit de website. Daarnaast is de website voorzien van allerhande scripts en meetoplossingen voor het online marketingteam, zodat de organisatie een goed inzicht krijgt in het rendement van hun campagnes. Op deze manier draagt de website structureel bij aan de verdere groei van E&R opleidingen.