12
feb
2015
Miller Digital blog - Online marketing

Heb je ons ook gezien in de media deze week?

Met hulp van Story Telling Media hebben wij afgelopen week enkele nieuwsberichten kunnen plaatsen in verschillende media, lees hier het gehele nieuwsbericht.

Wormerveer, 12 februari 2015

Onze reizende reporter heeft deze week een rondje gedaan op het Noorderveld in Wormerveer op zoek naar weer een gepassioneerde ondernemer en kwam daar een oude bekende tegen, Fidel Lopes.

Fidel is een jonge ondernemer en zet zich in voor goede doelen, middels zitting te nemen in het bestuur van ICT Zaanstreek en lid te zijn van de Junior Kamer Zaanstreek. Na de korte vraag of ik hem namens de Zaanse dagbladen mocht interviewen en wij een bevestigend antwoord kregen, hebben wij een geanimeerd gesprek gehad en kwam ik er achter dat ze bij Miller Digital weten wat lekkere gevulde koeken zijn en dat webdesign een vak apart is.

Fidel Lopes is mede eigenaar van Miller Digital in Wormerveer. Samen met zijn compagnon Remco Molenaar zijn de heren de drijvende kracht achter het succes van de afgelopen jaren en groeien zij gestaag door.

Nieuwe huisvesting Miller Digital

Op 1 februari heeft Miller Digital de sleutel in ontvangst mogen nemen van hun nieuwe kantoor in Wormerveer en zijn ze nu bezig met de inrichting van hun nieuwe onderkomen. Tijd om verder uit te breiden!

Na 5 jaar gevestigd te zijn op het huidige adres wordt het tijd om te verhuizen. De huidige behuizing is te klein geworden voor het aantal medewerkers en bovenal voor de ambitie van Miller Digital. “We mogen straks werken in een omgeving waar onze creativiteit nog meer gestimuleerd gaat worden en daar kijk ik erg naar uit,” aldus een werknemer van Miller Digital.

Zaanse ambitie

Miller Digital streeft een hoog ambitieniveau na. Deze aspiratie wordt niet alleen gedreven door Remco Molenaar en Fidel Lopes, de twee eigenaren van Miller Digital, maar zeker ook de collega’s van de heren. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van design voor zowel drukwerk alsmede websites en het bouwen van intelligente webshops met de bijbehorende service, hebben zij een stevige plaats in deze markt weten te veroveren. Dit weten ook de Reclame-, internet- en communicatiebureaus die vragen vanuit hun klanten krijgen op het vakgebied van webdesign, waardoor Miller Digital steeds meer met partners samenwerkt.

Door het creëren van meer ruimte door de verhuizing is er ook ruimte voor het aantrekken van nieuwe collega’s. “Zij hebben ruimte voor diverse professionals of stagiaires. Wij zijn een goed broednest voor studenten die een afstudeerstage zoeken, want er zijn er al twee na hun afstudeerstage blijven plakken (aldus een glimlachende Fidel).”

Koers zetten naar?

Wanneer ik de vraag stel, “waar houdt het op?” antwoord Fidel heel rustig. Ophouden? We zijn net begonnen en zien nog heel veel kansen binnen en buiten de Zaanstreek om onze huidige diensten aan te bieden.

Is dit artikel interessant voor je? Lees meer gerelateerde artikelen
Nieuws