19
feb
2018
Miller Digital blog - Online strategie

Miller Digital groeit door met de overname van internetbureau Site By Site

Het Wormerveerse Miller Digital groeit door de totaalovername van internetbureau Site by Site. Alle medewerkers hebben hun baan behouden waarmee Miller Digital haar ambitie om in 2018 het goed gekwalificeerde team uit te breiden in één keer heeft gerealiseerd.

Per 1 februari 2018 heeft Miller Digital samen met hostingpartner, Hosting Industries, Site by Site uit Hoofddorp overgenomen. Het bestaande team van Site by Site wordt volledig geïntegreerd in de organisatie van de nieuwe eigenaren.

Ruud Veenstra, directeur van Site by Site: “Onze klanten krijgen door deze overname de voordelen van een fullservice internetbureau dat zowel strategie, design als web-ontwikkeling in huis heeft. Van de vier partijen waarmee wij in gesprek zijn geweest scoorde Miller Digital op alle belangrijke onderdelen het beste. Mede door de expertises van Miller Digital en Hosting Industries zijn de belangen van de klanten van Site by Site optimaal geborgd. Ik ben dan ook zeer verheugd dat wij hier uiteindelijk naar ieders tevredenheid uit zijn gekomen“.

Ook vanuit Miller Digital kan directeur Remco Molenaar dit voluit beamen:

Al tijdens het eerste gesprek was duidelijk dat de klik tussen onze bedrijven groot was en we gezamenlijk onze dienstverlening nog beter uit kunnen bouwen. Iedereen aan tafel heeft dan ook met groot enthousiasme toegewerkt naar het afronden van deze acquisitie.

De dagelijkse leiding van Miller Digital blijft in handen van Remco Molenaar en Fidel Lopes. Vanuit het kantoor in Wormerveer zal het gecombineerde team van strategen, ontwerpers en ontwikkelaars voor de gezamenlijke klanten met hun online vraagstukken aan de slag gaan.

Fidel Lopes: “Deze overname past precies in de groeiambitie die wij voor Miller Digital hebben neergezet. In één keer hebben wij onze doelstelling met betrekking tot het aantrekken van meer goed gekwalificeerde medewerkers kunnen realiseren. Daarnaast is onze schaalgrootte aanzienlijk toegenomen, zowel in omzet als in klantenbestand. Om de overgang voor de klanten van Site by Site zo soepel mogelijk te laten verlopen, blijft Ruud Veenstra bij Miller Digital aan. Daar zijn we ook heel blij mee."

Is dit artikel interessant voor je? Lees meer gerelateerde artikelen
Nieuws