22
jun
2017
Miller Digital blog - E-commerce

Haal jij al de maximale snelheid uit je website?

Als jouw doelgroep je website bezoekt wil je natuurlijk dat alles perfect voor hun werkt. Een snelle hosting is hier essentieel bij. Heb jij al nagedacht over de hosting van je eigen website en wat je hier nog meer uit kunt halen?

Goede hosting zorgt voor snelheid en betere resultaten

Je komt vast wel eens op sites terecht waarbij de pagina’s of afbeeldingen niet zo snel laden als je zou willen. Het effect? Je raakt geïrriteerd en bij gebrek aan noodzaak verlaat je zo snel mogelijk weer de website. De gebruiksvriendelijkheid van deze site was dus niet optimaal. En dat is erg zonde, want naast dat je bezoekers misloopt, vinden ook zoekmachines zoals Google je site een stuk minder aantrekkelijk. Google houdt juist van snelle websites en plaatst deze daarom ook hoger in de zoekresultaten. Niet alleen de snelheid van de hosting speelt hierbij een rol, ook de kwaliteit en betrouwbaarheid hebben hier invloed op.

Het aanbod van hostingproviders is erg groot en vooral budgetaanbieders zijn niet over het hoofd te zien. Toch is het belangrijk om te weten waarom dit soort aanbieders je vaak meer kosten dan een duurdere kwaliteitshosting. Wanneer je je website laat hosten bij budgetaanbieder, gebeurt het vaak dat je samen met zoveel mogelijk andere klanten op 1 server terecht komt. Hierdoor heeft de server als het ware niet genoeg rekenkracht wanneer jouw website druk bezocht wordt. Je website wordt hierdoor langzamer wat uiteindelijk weer gevolgen heeft voor de performance van je site en die gebruiksvriendelijkheid waar we het net over hadden. Die combinatie kan er weer voor zorgen dat je positie in de zoekmachines afneemt. Daarnaast zijn de goedkope tarieven van budgetaanbieders vaak alleen om klanten te lokken. Na een jaar wordt vaak de prijs verhoogd, terwijl de kwaliteit niet omhoog gaat.

Hosting bij Miller Digital

Uit ervaring hebben wij gemerkt dat klanten zich vaak pas realiseren hoe belangrijk goede hosting en bijbehorende klantenservice is, nadat er iets mis is gegaan. Daarom vertellen we je graag de voordelen die je kunt krijgen als je bij ons hosting afneemt:

  • High-end (dedicated) servers - Relatief weinig klanten per server, dus hogere performance
  • Supersnelle support - 1 telefoontje of mail en het is zo geregeld
  • Maatwerk mogelijk - Wij richten de hosting in al naar gelang jouw specifieke wensen
  • Snelle hosting - Dit draagt bij aan een goede positie in zoekmachines
  • Dagelijkse back-up - Dus je gegevens zijn altijd veilig
  • Hoge performance – Ideaal voor Wordpress en aangevuld met Pagespeed kan dit zeer hoge performance leveren.

Wij bieden doorgaans 4 standaard hostingspakketten aan die je hieronder kunt vinden. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de pakketten Normaal en Pro ook aan te vullen met Pagespeed en/of Vanish Caching. Het shop pakket kan ook aangevuld worden met Vanish Caching. Ook bieden wij verschillende e-mailoplossingen aan en kun je bij ons terecht voor een SSL-certificaat.

normaal

Bandbreedte
50GB
Schrijfruimte
5GB
Database
1
Mail
PHP
Pagespeed
Varnish Caching
7,
50
Per maand

pro

Bandbreedte
100 GB
Schijfruimte
10 GB
Database
5
Mail
PHP
Pagespeed
Varnish Caching
10,
-
Per maand

shop

Bandbreedte
100 GB
Schrijfruimte
10 GB
Database
5
Mail
PHP
Pagespeed
Varnish Caching
12,
50
Per maand

ultimate

Bandbreedte
Onbep.
Schijfruimte
Onbep.
Database
5
Mail
PHP
Pagespeed
Varnish Caching
22,
50
Per maand
Is dit artikel interessant voor je? Lees meer gerelateerde artikelen
Hosting Meer bezoekers SEO