04
mrt
2020
Miller Digital blog - Websites

Fidel gaat een nieuwe uitdaging aan en vertrekt bij Miller Digital

Na 12 jaar heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en Miller Digital per 1 januari 2020 volledig over te dragen aan mijn businesspartner Remco. Ik heb met veel plezier en passie de afgelopen jaren mooie projecten mogen begeleiden, interessante mensen mogen ontmoeten, successen mogen ervaren en leiding mogen geven aan een geweldig team. De afgelopen jaren is de basis en uitgangspositie van Miller Digital dusdanig neergezet dat er een stabiel bedrijf staat wat klaar is voor de toekomst. Hierdoor zal ik met een gerust hart 13 maart de deur achter mij dicht laten gaan. 

Hoewel het een lastige keuze is, is dit voor mij het moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik wil Remco, ons hele team en iedereen die ons heeft geholpen dan ook hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren en wens jullie veel succes bij de voortzetting van dit topbedrijf. Remco, ik zal altijd met een grote glimlach blijven terugdenken aan die twee gastjes die in 2008 aan de keukentafel dachten dat zij het helemaal gingen maken! (en misschien hebben we dat ook wel gedaan toch? ;))

Uiteraard zal ik het bedrijf en medewerkers altijd een warm hart toedragen en vanaf de zijlijn ook blijven steunen.

Is dit artikel interessant voor je? Lees meer gerelateerde artikelen