WooCommerce

Wordpress uitbouwen met krachtige e-commerce mogelijkheden

WooCommerce webshop

Waarom een Woocommerce webshop laten maken? De afgelopen jaren is WooCommerce van een instap-oplossing voor webshops uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce pakket met uitgebreide mogelijkheden. Niet voor niets is WooCommerce tegenwoordig één van de meest voorkomende webshop oplossingen, want de integratie met het onderliggende beheersysteem Wordpress is vlekkeloos en de mogelijkheden voor personalisatie en styling zijn aanzienlijk.

Shopware webshop

Een webshop bovenop Wordpress

WooCommerce is in de basis een plugin die webshop-functionaliteit toevoegt aan Wordpress. Je blijft dus gebruik maken van het meest gebruikte beheersysteem ter wereld en voegt daar krachtige e-commerce functies en eenvoudig beheer aan toe. Een WooCommerce webshop laten maken? Neem vrijblijvend contact op!

maatwerkwebsite

Maatwerk Woocommerce webshop laten maken

Als je de kracht van WooCommerce met een maatwerk ontwerp van onze UX designers en onze geoptimaliseerde code combineert, krijg je een webshop die mee kan groeien met je organisatie en een stabiele basis voor de toekomst vormt.

eenvoudig_webshop_uitbreiden

Eenvoudig uit te breiden

Een webshop is geen statisch iets, de behoeften en wensen van klanten veranderen. Gelukkig is WooCommerce een uiterst flexibel platform, gebaseerd op moderne opensource technologie. Dat zorgt ervoor dat er veel gratis en betaalde plugins beschikbaar zijn om de functies verder uit te breiden. En is een functie niet beschikbaar? Dan bouwen we hem gewoon zelf.

goede_plek_google

De juiste techniek voor een goede plek in Google

Goede vindbaarheid is voor iedere online ondernemer van groot belang. Maar dat is nog niet zo makkelijk, door het enorme aanbod van bestaande webshops en de continue stroom aan nieuwe concurrenten. Wij zorgen dat je Woocommerce webshop qua techniek in ieder geval helemaal in de startblokken staat voor een goede plek en bieden zoekmachine optimalisatie abonnementen aan voor een doorlopende verbetering van je SEO.

Waarom kiezen voor WooCommerce?

Het kiezen van een e-commerce platform is een ingewikkelde keuze. Wij denken dat de volgende argumenten je hierbij kunnen helpen:

WooCommerce is het grootste e-commerce platform in de markt (28% van alle webshops) en door de combinatie met Wordpress.

De opensource technologie zorgt dat je nieuwe en gebruiksvriendelijke uitbreidingen zelf kan laten ontwikkelen en niet gebonden zit aan 1 partij.

Duizenden plugins zijn gratis of tegen beperkte kosten beschikbaar waarmee je de functionaliteit verder kan uitbreiden.

WooCommerce webshops kunnen wij volledig op maat vormgeven waardoor je je echt kan onderscheiden qua design.

WooCommerce werkt perfect samen met vertaalplugins zodat je ook internationale webshops in meerdere talen en op meerdere domeinen hiermee kan ontwikkelen.

Maatwerk koppelingen met een ERP, CRM of ander extern systeem kunnen wij vrijwel altijd realiseren zodat je vrijwel alles goed kan automatiseren.

Wil je meer weten over WooCommerce webshops, of het een geschikte oplossing is voor jouw project? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken, dan nemen we alles met je door.