hosting

snelheid is cruciaal voor het succes van je webshop

Supersnelle WooCommerce hosting

Verlies geen klanten aan een trage server. Elke seconde vertraging kost in een webshop gelijk geld. Ontdek onze hostingpakketten speciaal geoptimaliseerd voor WooCommerce. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze servers altijd snel en beschikbaar zijn, zodat jouw online business altijd in de lucht is. Des te beter je hosting, des te sneller je site laadt, wat belangrijk is voor je bezoekers. Maar ook je backend is sneller, waardoor je lekkerder kan werken.

Wij bieden de volgende WooCommerce pakketten:

icon

WooCommerce Basis

Bandbreedte
100 Gb
Schijfruimte
10 Gb
Database(s)
5
Mail
PHP7.2
Pagespeed
Varnish Caching
17,
50
per maand
icon

WooCommerce Pro

Bandbreedte
onbeperkt (fair use)
Schijfruimte
onbeperkt (fair use)
Database(s)
5
Mail
PHP
Pagespeed
Varnish Caching
30,
00
per maand

Waarom WooCommerce hosting van ons?

Misschien moeten we de vraag nog breder stellen: waarom ├╝berhaupt kwaliteitshosting? Als je op internet gaat kijken zie je veel budgetaanbieders die stunten met zowel de tarieven voor hosting als die van domeinnamen. De scherpe prijzen van domeinnamen zijn meestal lokkertjes waarbij je het volgende jaar flink meer betaalt of waardoor je hosting duurder is. Budget hosting wordt geleverd door zoveel mogelijk klanten op 1 server te plaatsen waardoor iedere klant maar de beschikking heeft tot een miniem stukje van de rekenkracht van die server. Dat zorgt ervoor dat des te populairder je site wordt, des te langzamer hij wordt, omdat er niet meer rekenkracht beschikbaar is. Deze oplossingen schaden op de lange duur de performance van je site, de gebruikservaring van je bezoekers en wellicht ook je zoekmachine positie. Als je hosting afneemt bij ons dan heeft dat de volgende voordelen:

High-end (dedicated) servers waar relatief weinig klanten op zitten, dus hoge performance

Supersnelle support - 1 telefoontje of mailtje en het is zo geregeld

Maatwerk mogelijk - wij richten de hosting in al naar gelang jouw specifieke wensen

Snelle hosting die actief zorgt voor een goede positie in zoekmachines

Dagelijkse backup - dus je gegevens zijn altijd veilig

Speciaal geoptimaliseerd voor Wordpress en WooCommerce - levert i.c.m. Pagespeed zeer hoge performance

Vaak richten wij onze hosting deels op maat in voor onze klanten, al naar gelang hun behoeften. Wij hebben nog diverse opties die wellicht nuttig zijn. Download anders onze informatieve hostingsheet of neem contact op met Stefan, die kan je alles vertellen over de mogelijkheden.