24
jan
2018
Miller Digital blog - Websites

2017 was mooi, 2018 wordt nog veel mooier!

Er is de laatste tijd veel gebeurd. Zowel binnen onze nieuwe muren, als daarbuiten. Met name daarbuiten staat de internetwereld niet stil... De eerste maand van dit jaar ging weer als een speer voorbij. Wanneer je het einde van een jaar ziet naderen is het gebruikelijk om terug te kijken naar het voorgaande jaar. Dit is wat wij als team ook hebben gedaan, wat vinden wij leuk aan ons bedrijf, wat vinden we minder leuk aan ons bedrijf, hoe beoordelen onze klanten ons, wat moeten wij nog verbeteren en vooral hoe kunnen wij blijven groeien zonder de bekende groeipijn…

In 2017 hebben wij gezien dat veel bestaande klanten ons trouw zijn gebleven en hebben wij veel mooie nieuwe klanten kunnen toevoegen aan ons portfolio. Samen met het team van toppers die durven en kunnen meegroeien met onze groei hebben wij voor vrijwel alle klanten naar volledige tevredenheid hun online vraagstuk op kunnen lossen. Ik merk steeds meer dat het aanzien van Miller Digital is veranderd bij de klant en in de Zaanstreek. Van een productiebureau naar een serieuze sparringspartner voor online groei. En wij voelen ons bijzonder prettig in deze rol. Want als de klant je de mogelijkheid geeft om mee te denken ontstaan en niet alleen maar uit te voeren ontstaan er nieuwe kansen, kansen waar wij energie van krijgen.Wanneer je bij ons het kantoor binnenloopt zie je stuk voor stuk toptalenten die ervoor zorgen dat die creatieve energie op ons kantoor prettig aanvoelt.

Wij zitten niet stil...

Ook voor komend halfjaar hebben we grootse plannen. We kunnen nog niet alles met je delen (er komt echt iets heel cools aan de komende weken…), maar er zijn wel wat dingen die ik alvast kan verklappen:

  • April 2008 was het moment dat Remco besloot om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en vanaf dat moment bestond Miller Digital. Komend april is dat dus 10 jaar en dat gaan we groots vieren met onze relaties! Hou de kanalen in de gaten en je ziet vanzelf hier meer informatie over.
  • Wij zijn al flink wat weken bezig met onze nieuwe website. De finish is in zicht, wij optimaliseren nog de laatste pagina’s en teksten en dan zal deze ook online gezet worden. Tegelijk met onze nieuwe website zullen wij ook onze nieuwe propositie presenteren. Tijdens het terugkijken waar ik het eerder over had zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij niet meer het bedrijf van 4 jaar terug zijn maar dat we dit nog wel op teveel plekken uitstralen. Hier gaat dus verandering in komen!
  • Binnen onze 4 muren is heel veel kennis aanwezig, zonde om dit alleen maar voor onszelf te houden vinden wij. Hierdoor zijn wij druk bezig met het opzetten van enkele workshops en kennissessies waarbij ondernemers (of geïnteresseerden) kunnen aansluiten om hun kennis bij te spijkeren.
  • Het afgelopen halfjaar hebben wij veel geleerd met het team over de projectmethodiek SCRUM. Wij zijn hier goed enthousiast over geworden en het eerste project gaat dan ook snel live. Deze projectmethodiek past niet bij ieder project maar voor die klanten die vooraf nog niet helemaal helder hebben welke onderdelen in hun website moeten komen en aan welke onderdelen zij het beschikbare budget willen gaan uitgeven is dit de perfecte manier om een project in te steken. Wij zullen dit dan ook veel actiever gaan inzetten en aanbieden aan onze klanten.

De ambities van ons zijn ook komend jaar weer hoog maar wij denken dat de doelstellingen die wij hebben gesteld met z’n allen ook gerealiseerd moeten kunnen worden.

De tijd dat je als bedrijf jouw website “gewoon live” kon zetten en dat het dan allemaal wel goed kwam is echt voorbij. Elke serieuze ondernemer die echt online impact wilt maken moet veel verder gaan dan alleen maar een template uitkiezen en daarop voortborduren. Wij geloven erin dat dit anders kan en dat dit niet helemaal niet heel duur hoeft te zijn. Wij laten dit ook wekelijks zien bij onze klanten. Een combinatie van onze talenten en kennis van hedendaagse technieken gecombineerd met de kennis van de ondernemer zorgt er iedere keer weer voor dat wij fantastische projecten kunnen opleveren. De constante groei van het bedrijf en de ondernemende sfeer bieden enorm veel kansen voor het team om naast het inhoudelijke technische kennis ook op commercieel en ondernemend gebied zichzelf te ontwikkelen. Daarom vinden ze het werken bij Miller Digital zo leuk. (we hebben nog vacatures trouwens…)

Ons afgelopen jaar geeft ons veel vertrouwen om van 2018 een nog mooier jaar te maken. Zoals ik al aangaf, komende weken maken wij groots nieuws bekend die helemaal past in lijnen die wij hebben uitgezet voor komend jaar. Mocht jij zelf nog een online vraagstuk hebben waar je graag advies over wilt hebben dan staan wij meer dan klaar voor jou. Bel mij anders eens?

Is dit artikel interessant voor je? Lees meer gerelateerde artikelen
Nieuws Technische ontwikkelingen