DWG
DWG - Case

Overzichtelijke en mobiel vriendelijke website

DWG begeleidt cliënten bij de administratieve en fiscale aspecten van het ondernemen. Het bedrijf staat voor betrokkenheid, kennis en inzet bij haar dienstverlening. Met een overzichtelijke en mobielvriendelijke website kan het hier bezoekers op de juiste wijze mee vooruithelpen.

Sinds 1992 biedt het bekende  administratiekantoor DWG diensten en adviezen aan bij vele kostenbewuste ondernemers. MKB-ondernemers worden hier op een uitstekende manier bij begeleid door DWG. Het legt hierbij de focus op drie verschillende categorieën: fiscaal advies, administratieve dienstverlening en salaris administratieve dienstverlening. De nieuwe maatwerk Wordpress website heeft deze diensten in de menubalk gecategoriseerd, net als het klantenportfolio van DWG.

Voor DWG hebben wij een website ontwikkelt die overzichtelijk ingedeeld is op basis van hun diensten en doelgroepen. Bezoekers worden op diverse plekken naar een contactmoment op de site gestuurd.

De gloednieuwe website van DWG voldoet uiteraard goed voor mobiele bezoekers, is voor ieder gemakkelijk te gebruiken en heeft een frisse uitstraling gekregen. Neem eens een kijkje op de website van DWG om te zien hoe wij voor jou een website kunnen inrichten.

Ook een project dat je met ons zou willen oppakken?

Wij werken graag aan uitdagende en creatieve websites en webshops met een focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Heb je interesse in een van deze diensten? Kom dan eens kennismaken.

  • 10 jaar ervaring in maatwerk online projecten
  • Wij werken voor diverse branches en hebben een aantoonbaar relevant klantenportfolio.
  • Een totaalpakket voor het beste resultaat
  • Wij nemen de eisen qua design, techniek, usability en meer mee in ons plan
  • Wij worden gemiddeld met een 9 beoordeeld door onze klanten
  • Het oordeel van onze klanten is natuurlijk het meest waardevol

Laten we anders even bellen of mailen!

Dat gaat toch het snelst, je weet waar je aan toe bent en wij vinden het altijd leuk om mensen verder te helpen met hun vraag.

075 - 616 77 53

stuur een mail

Blijf op de hoogte van alle trends, tips en nieuws

Wanneer heb jij een nieuwe site nodig?

Download checklist

contact