Portfolio

Virtua Support Responsive website voor een startup met een bijzonder domein

Een nieuwe startup die drukke managers, eigenaren van MKB bedrijven en ZZP’ers koppelt aan professionele Virtueel Assistenten waardoor deze zich weer kunnen bezighouden met waar ze bezig met horen te zijn: ondernemen! Omdat het fenomeen van Virtueel Assistenten nog een nieuw begrip is Nederland was het noodzakelijk om te zorgen dat deze website goed op SEO gebied zou scoren. Hier is uitgebreid onderzoek naar gedaan om te zorgen dat de teksten precies aansluiten bij de gevraagde zoektemen vanuit Google.

De website van Virtua Support is volledig op maat ontworpen voor de klant, een volledig responsive website die het begrip van Virtueel Assistenten moet introduceren in Nederland en vervolgens conversie moet opleveren voor dit bedrijf. De website is gebouwd in ons maatwerk CMS systeem waardoor de klant zelf zijn content kan beheren op de website. Door het toevoegen van het blog aan deze website kan de klant ervoor zorgen dat de SEO positie van de website wordt verhoogd en dat wanneer iemand in Google zoekt naar een term die aansluit bij de inhoud van deze website moet Virtua Support hoog scoren. Virtua Support wilde de eerste nederlandse website zijn die Nederland informeert over de mogelijkheden van Virtueel Assistenten. Er zijn in deze website veel mogelijkheden ingebouwd om als bezoeker contact te zoeken met Virtua Support, dit kan bijvoorbeeld door de chatfunctie die altijd in beeld staat.

Door veel informatie te geven in de website wordt deze goed gevonden door Google maar kunnen de bezoekers ook bekend raken met Virtueel Assistenten.
Meer weten over dit project?

Of over een eigen project dat je overweegt te starten? Neem dan contact op met Fidel Lopes:

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures