Portfolio

Royal Diamonds Amsterdam De sfeer van de winkel online doorvoeren; klassiek modern!

Royal Diamonds Amsterdam is gevestigd in een historisch pakhuis op de Zaanse Schans. Net als de locatie zijn de producten van Royal Diamonds zeer exclusief. Ben je opzoek naar luxe horloges en prachtige diamanten sieraden, dan ben je bij Royal Diamonds Amsterdam op de juiste plek. Bij zo'n onderneming hoort natuurlijk een website die dezelfde kwaliteit uitstraalt.

De vorige website was erg verouderd en deed afbreuk aan de kwaliteit die Royal Diamonds Amsterdam levert. De nieuwe website moest vooral exclusiviteit uitstralen en goed te bekijken zijn op mobiele apparaten. Naast het visuele aspect moest de website goed gevonden kunnen worden, dit hebben we gedaan door uitgebreid aandacht te besteden aan de SEO in deze website. Zo is er meer ruimte voor tekst en is er rekening gehouden met de keyword density. De keyword density is plat vertaald de ‘zoekwoord dichtheid’. Dit is de verhouding van de keywords (woorden waar je op gezocht wil worden) en de rest van de content. Tevens is de website meertalig gemaakt zodat de website ook goed te lezen is door buitenlandse bezoekers.

Klassiek en levendig

Om de website levendig te maken hebben we op de website naast statische afbeeldingen korte filmpjes geplaatst. Als de bezoeker over een plaatje hoovert start er in dat kader een kort filmpje. Naast deze interactie hebben we gebruik gemaakt van een aantal parallax effecten. Bij het scrollen schuiven verschillende elementen ten opzicht over elkaar. Hierdoor wordt er diepte gecreëerd en geeft het de website een speels effect.
Dit project toont aan dat een klassieke stijl met moderne visuele technieken een prachtig resultaat kan geven.

Meer weten over dit project?

Of over een eigen project dat je overweegt te starten? Neem dan contact op met Fidel Lopes:

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures