Portfolio

M4M

De briefing die wij kregen was strak en zonder al te veel kleur. Hoe maak je een volledig online gezicht op basis van deze briefing? Wij hebben onze tanden hierin gezet en zonder teveel poespas toch een sprekende website neer mogen zetten die precies past bij M4M.

Voor internetmarketing bedrijf M4M uit Leiden mocht Miller Digital aan de slag om hun vernieuwde branding door te zetten naar een nieuwe website. M4M was het eerste bedrijf in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in linkbuilding op strategisch niveau. Daarnaast zijn ze één van de beste specialisten in online traffic acquisitie (zowel organic als paid traffic), door de verschillende klussen die ze hebben uitgevoerd in diverse competitieve markten. De professionaliteit van M4M is ook te zien in de referenties die zijn te lezen in de nieuwe website. Deze professionaliteit kwam in de vorige website nog niet helemaal goed naar voren.


Doordat de briefing was dat de website heel strak moest zijn moest de grap bij deze website zitten in hele subtiele accenten. Om sfeer te creëren in deze website hebben wij gebruik gemaakt van veel interactie elementen zoals mouse-overs, subtiele lijntjes en tellers. Ook hebben wij voor de website een systeem gemaakt op basis van zogenaamde “particles”. De bolletjes op de verschillende pagina’s vormen symbolen welke passen bij de verschillende diensten van M4M. Met de cursor van de muis kunnen de elementen kapot gemaakt worden.


Voor het tonen van de vacatures in de website hebben wij gebruik gemaakt van de API die Recruitee beschikbaar heeft gesteld en hier een styling omheen gemaakt die aansluit bij de vernieuwde styling van M4M.

Meer weten over dit project?

Of over een eigen project dat je overweegt te starten? Neem dan contact op met Fidel Lopes:

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures