Portfolio

't Fontainehoff De eerste website van Miller Digital volledig vernieuwen

Onze allereerste "officiƫle" klant was 't Fontainehoff, een fysiotherapiepraktijken groep uit Amsterdam. Na 7 jaar was de oude website qua stijl en techniek volledig verouderd. De eigenaren van 't Fontainehoff hadden wederom weer vertrouwen in Miller Digital om ook de nieuwe website voor hun te ontwerpen en bouwen. Wij hebben deze responsive website gebouwd in ons maatwerk CMS.

Een website van 7 jaar oud was het vertrekpunt, logisch dat er veel viel te verbeten. De website die wij toen hadden gemaakt oogte direct verouderd door bijvoorbeelde de vaste breedte van de website. De nieuwe website is volledig responsive waardoor deze zich altijd aanpast aan de breedte van het scherm en zorgt voor een optimale beleving van de website op mobiele apparaten. Omdat de website meer moest zijn dan alleen een digitaal visitekaartje hebben onze vormgevers direct in de eerste wireframes al rekening gehouden met de conversie die op elke pagina plaatst moest kunnen vinden. Om de aanvragen via de website makkelijk te maken hebben wij getest met verschillende contactformulieren en de beste gebruikt in de website van 't Fontainehoff. De techniek achter deze website is zeer intelligent waardoor er automatisch allerlei kruiskoppelingen worden gemaakt tussen medewerkers, specialisaties en locaties.

Door het prominent toevoegen van de foto's van alle personeelsleden wordt de website meteen veel persoonlijker!

De wens van de eigenaren van 't Fontainehoff was -net als vrijwel alle klanten die bij ons komen- om hoger in Google terecht te komen. Om dit voor hen te bewerkstelligen hebben wij gezamelijk met hen gezorgd dat de teksten op de pagina's voldoen aan de eisen van Google en hebben zij voor hun nieuwe website een blog laten inbouwen. Door het gebruiken van een blog zorgen zij er nu voor dat voor verschillende onderwerpen uitgebreider worden toegelicht in een blogpost. Dit zorgt ervoor dat de website "groeit" in het aantal pagina's en dat vindt Google dan weer heel leuk.

Meer weten over dit project?

Of over een eigen project dat je overweegt te starten? Neem dan contact op met Fidel Lopes:

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures