Portfolio

Ons werk Werk waar we trots op zijn.

Filters
Uwsierbeslagshop.nl
Uwsierbeslagshop.nl

Met een heel duidelijk idee kwam deze klant bij ons aan tafel. Een webshop die kopen en verkopen makkelijk zou maken.

Hulc
Hulc

Volledige web applicatie gebouwd met Python in het Django-framework. Strakke deadline want Hulc wilde de eerste goede oplossing zijn op het internet.

Sonorous
Sonorous

De Nederlandse tak van Sonorous wilde zichzelf beter profileren dan de internationale website dus klopte bij Miller Digital aan voor een volledig nieuwe website gebaseerd op moderne styling van de producten.

CINQ
CINQ

Omdat CINQ de laatste jaren steeds meer landelijk zichtbaar wordt werd Miller Digital ingeschakeld voor de nieuwe website die de combinatie moest worden van strak en simpel met veel beeld wat de sfeer van CINQ intern laat zien.

Bizznizz Partners
Bizznizz Partners

Een accountant die anders wil zijn dan de rest en dit ook is. Samen met Miller Digital heeft BizznizzPartners hun website vernieuwd.

EQfit
EQfit

Hoge kwaliteit en vertrouwen; dat moest de nieuwe website van EQfit uitstralen. Deze uitdaging gingen wij graag aan voor één van onze vaste klanten.

KIDSreizen
KIDSreizen

In een paar maanden tijd hebben wij een complete maatwerk Wordpress website opgeleverd die het mogelijk maakt om makkelijk en direct een reis te boeken.

Vliet & Burg Advocaten
Vliet & Burg Advocaten

Goed gevonden worden in een nichemarkt, dat was de opdracht welke wij kregen van deze klant.

Referenties

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met uw opgenomen.

Contactgegevens

Vacatures